【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo akik utálják a csalódást ..: ¦
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Esténként mikor lassú a Facebook, mindig fel idegesít, mert azt hiszem, hogy a gépem a szar.Ha szeretsz valakit, tiszta szívből, akkor sohasem felejted el. Nem számít mi történt, mennyi idő telt el, szeretni fogod. Úgy érzed túlléptél, hogy többé már nincs rá szükséged, a szívedben mégis úgy őrzöd az emlékét, mint életed tavasza. S egyszer, ha szembejön veled, rád mosolyog, s életedről kérdez, csak annyit tudnál felelni: hiányos... Mert este, mikor lefekszel, párnádra hajtod fejed, elindul a kisfilm, peregnek az emlékek és a könnycseppek. Mindig is szeretni fogod, történjen bármi..tökre bírom mikor 1 pasi mondja a barátnőének h már nem szeretlek úgy, mint az elején.. és ez miatt szakít vele.. nem h inkább megpróbálna valamit tenni az ellen h ne veszítse el azt az embert aki felnéz rá, és szereti ....hiába bökdösöd, írogatsz és zaklatod a páromat, attól még nem fog szeretni csak egy utolsó személy leszel a szemében! Engem szeret nem érted?! Ha téged szeretne már rég lépett volna de mellettem van úgyhogy húzzál el de nagyon gyorsan.;)▶A Facebook olyan, mint a börtön: egész nap ücsörögsz, nem csinálsz semmit és falakra írogatsz, miközben vadidegen emberek bökdösnek ●"Nekem káosz kell nem bírom a rendet
zaj kell ami megöli csendet!
ÉLet kell és szabadság
nem valami ostoba hazugság"♫ GET THE ℙARTY STAℝTED ♫A puszi a csókhoz a csók a csókolozáshoz a csókólzás az öleléshez az ölelés a szeretkezéshez vezet. Kérsz egy puszit?;)
dd˘˘0 myVIP : nanee , dd˘˘0 IWIW : hülyevagy ember , dd˘˘0 FaceBOOK : ahha ˘˘˘˘˘˘˘ I ¦ FaceBOOK
Nemtudom ti hogy vagytok vele...a szerelem jo dolog....de nehéz ojan embert találni aki a szivünknek kedves....:) én már megtaláltam..de viszont ö leszarja a pofám:D nem enged magábol hogy közeledjek...drukkoljatok ti is hogy sikerüljön elérnem a célom:))


[c=#20288A][b] ×÷ˇ.ˇ´—`ˇ)ť Egy fiú Ť(ˇ´—`ˇ.ˇ÷× [/b][/c=45]
Bocsáss meg! Bocsáss meg, mert nem szeretlek. Bocsáss meg azért, mert te vagy számomra a legfontosabb. Bocsáss meg azért is, mert te vagy számomra a legnagyobb vetélytárs. Bocsáss meg, hogy az irántad érzett szerelmemmel állítalak félre az utamból. Mert én mindenképp jobb leszek nálad!
"...Nálam jobban senki sem ismer,átlátok rajtad,úgyhogy kérlek,ha már én őszinte vagyok veled,akkor te se hazudj már a szemembe..."
,,...A szerelem az egy irtóra brutális dolog...
Amikor azt érzed hogy a te szíved csak egy emberért dobog.
Hol ott pedig lehet csak átverés van benne..
Mintha az olyan oltárira vicces dolog lenne.
Sokak szerint az első az aki felnyitja a szemed,
És úgy érzed hogy akire azt mondhatod hogy igen őt szereted.
Ich liebe dich, ti amo, i love you vagy egyszerűen csak szeretlek
Ezek csupán szavak, a tettekért sokat nem tehetnek...."
Egyszer úgy megköhögtetném Király L. Norbit! :D˘˘
++>=˘

ha teccik,lájkold¦

ha nemteccik


AKKORISd
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98