【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo honnét tudjuk hogy meghalt egy legenda ??:O
jön a következő megasztár ! mivel legenda csak egy van ! :D
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Te hogy gondolod ezt? Én nagyon bonyolult és problémás csaj vagyok… meg hisztis, féltékeny, és lökött. De nagyon tudok szeretni, és ha valakit szeretek, azt örökké szeretem. Csak van, akinek nem elég, ami én vagyok… de ez van, magamnál nem tudok, és nem is akarok se több, se kevesebb lenni. Én így gondolom, innentől rád van bízva, hogy megéri-e...Anyu, ha valaki tüsszent, azt mondjuk, egészségedre? -Igen kislányom.-És ha valakinek kisagyi-schistostomiázis-késleltetett-hiperzenzitivitási-reakciója van? -Nincs több Dr. House.Aki adna egy pofont a Kiskegyed reklámban lévő jóllakott napközis gyereknek.Mért van az, hogy egy csomó arab pasi jelöl be ..és rám ír chaten, és a marha azt hiszi, hogy tudok arabul? :DBírom, mikor dolgozat közben megkérek valakit, hogy segítsen, tele van írva a lapjának mindkét oldala, de azt mondja, hogy ő se tudja, majd meglepődve kiált fel mikor kikapjuk, hogy csillagos ötös...én meglepődve kiáltom fel, hogy KARÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mielött kiírnék valamit elgonolkozok hogy úúú anya fenn van facebookon mégse írom ki:DNe vedd túl komolyan az életet,úgysem úszod meg élve :)Matek órán megnézem, hány óra.. 9:30. Megnézem fél óra múlva... 9:35.Azt hiszem felkötöm magam. Persze csak, ha minden kötél szakad. ×DAz oldal nem a Facebook tulajdona, a hasonlóság csupán a véletlen műve. :) <-- eez szöveg. :DMár rohadt idegesitő amikor kiirod hogy kik vannak az X faktorban vaagy a Megasztárban-.-Zoli elhatározza, hogy fájó könyökét megmutatja egy orvosnak. Elmondja tervét a haverjának, aki azt javasolja neki:
- Ne menj orvoshoz, nem tudnak azok semmit. A sarki gyógyszertárba hoztak a múltkor egy számítógépet, beraksz az egyik nyílásába egy kis vizeletmintát, bedobsz 100 forintot, és hamarabb megmondja mi bajod, mint akármelyik orvos.
Zoli úgy gondolja, semmit sem veszíthet, így másnap visz egy kis pohárban vizeletmintát, bedobja a 100 forintot. A gép elkezd villogni, majd kis idő múlva kinyomtat egy kis cédulát a következő diagnózissal:
"Önnek meghúzódtak az ízületei - áztassa a könyökét meleg vízben, kerülje a nehéz munkát, két héten belül rendbe jön."
Zoli nagyon elcsodálkozik, majd kitalálja, hogy tesz egy próbát, nem becsapás-e az egész. Készít egy keveréket csapvízből, kutyapisiből, majd hozzákeveri a lánya és a felesége vizeletmintáit, és még a spermájából is kever hozzá egy kicsit.
Visszamegy a géphez, behelyezi az üvegcsét, bedobja a 100 forintot. A gép elkezd villogni, majd kinyomtatja a diagnózist:
"A csapvíz Önöknél túl kemény - használjon vízlágyítót.
A kutyája gyűrűsféreggel fertőzött - adjon neki féregtelenítő gyógyszert.
A lánya drogozik - vigye el egy elvonó kúrára.
A felesége terhes, de a gyerek nem az Öné - keressen egy ügyvédet.
És Zoli, ha nem hagyja abba az önkielégítést, soha nem fog meggyógyulni a könyöke!"
!pos???o ?z? u?qzo?i? ??? ? uo????zs ?qp???? ? ?bo??u ??s?
Az IgAzSáG aZ hOgY sZeReTeM cSiLlApÍtHaTaTlAnUl SzErEtEm>+˘
xDDDD láájkold ha hülye vagy xDDD :P faszom bele xDD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98