【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Bújócskázzunk! Ha megtalálsz, szeretkezünk, ha meg nem, akkor a szekrény mögött leszek! ^^
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!A Tom és Jerry-be az asszonynak miért nem mutatják soha a fejét?:OAmikor még az okozta a legnagyobb bajokat h milyen homokformát csináljunk vagy h melyik plüssállat vagy kisautó a kedvencünk...:)Előbb voltam regizve a FB-on mint az anyakönyvi adatbázisban. XD-én iszom-te iszol-ő iszik-mi iszunk-ti isztok-ők fizetnek-Miért van az hogy a tél mindig a rossz kedvet hozza,de amikor az ünnephez érünk fülig érő a mosoly :)Fehér karácsony ♥♥a telet csak nézni szeretem..elegem van, h a fürdetés miatt tavaszra gyógyulok meg! xD
b*sszátok meg fiúk! x)Mikor vele msn-ezel egy perc is olyan hosszúnak tűnik.o_Osajtos chips *.*"Volt egyszer egy lány, aki születésétől fogva vak volt,
ezért utálta az egész világot és mindenkit benne, kivéve
a barátját. Ő mindig ott volt vele, segített neki és biztatta
Míg egy nap végre találtak donort aki felajánlotta a szemeit.

A lány nagyon örült neki, barátja megkérdezte tőle, ha látni fog,
hozzá megy-e feleségül. A lány igent mondott. Az operáció sikerült,
mikor a lány először kinyitotta szemeit, a barátját látta, de ő is
vak volt. A fiú megkérdezte, hogy most már akkor hozzá megy-e? A
lány elutasította. Pár napon belül a lány kapott egy levelet
amiben a fiú megköszönte neki az összes gyönyörű átélt pillanatot,
és a levél végén állt egy mondat: Vigyázz kérlek a szemeimre!...."Hogyan tudod elfogni a sisakos tigrist a dzsungelben?

- Ez egy nehéz művelet, mert a sisakos tigris egy nagyon okos, leleményes állat. Először is ki kell jelölnöd egy 4x4 méteres négyzetet, de nagyon fontos, hogy pont 4x4 méteres legyen, mert ha nem, a sisakos tigris, aki egy nagyon okos állat, gyanút fog, és többé soha nem fogod tudni elfogni.
Utána bekeríted ezt a 4x4 méteres területet egy 2 méter magas kerítéssel, de nagyon fontos, hogy pont 2 méter magas legyen, egy centivel se magasabb vagy alacsonyabb, mert a sisakos tigris egy nagyon leleményes és félénk állat, s ha rájön a cselre, többé soha nem fogod tudni elkapni.
Utána annak a 4x4 méteres területnek a közepére, amit körbekerítettél egy pont 2 méteres kerítéssel, szóval ennek a közepére elhelyezel egy sárga telefonfülkét, de nagyon fontos, hogy pont a közepére helyezd, mert ha nem, a sisakos tigris, aki egy nagyon okos állat, rájön, hogy ez csak csapda, elszalad, s többé soha nem fogod tudni elkapni.
Ha mindent jól csináltál, s a 4x4 méteres területet körbevetted egy pont 2 méter magas kerítéssel, és pont a közepére elhelyezted a sárga telefonfülkét, jön majd a sisakos tigris, és ha mindent jól csináltál, be fog sétálni egészen a telefonfülkéig, anélkül hogy gyanút fogna.
Ekkor megcsörgeted a mobilodról a telefonfülkét, hagyod, hogy kettőt csengjen, és utána rögtön lerakod.
Nagyon fontos, hogy csak kettőt csengess, mert a sisakos tigris egy nagyon okos állat, s ha rájön a cselre, akkor többé soha nem fogod tudni elkapni.
Viszont ha pont kettőt csengetsz, s lerakod, akkor mire a sisakos tigris felvenné a kagylót, te pont letetted.
Ezt háromszor egymás után megismétled, nagyon fontos, hogy pont háromszor ismételd, mert ha nem, a sisakos tigris, aki egy nagyon okos állat, gyanút fog, elszalad, s többé soha nem fogod tudni elkapni.
Ha viszont jól csináltad, akkor a sisakos tigris, miután harmadszor is felveszi a kagylót, és mivel te már letetted csak a tónust fogja hallani, nagyon ideges lesz, mérgében a sisakját a földhöz veri... és innen kezdve ugyanúgy kell elfogni, mint egy rendes, normális tigrist.
keresztes ildi baszom azt a bohoc fejed annyit értessz ehhez mint terézanya a földműveléshez!!
A barátaid megkérdezik, hogy miért sírsz?míg a legjobb barátod máris készen áll egy lapáttal, hogy eltemesse azt a lúzert, aki miatt sírsz.
akEn^w0rx> szopjon le a bkv egy taliga aprómajmot
miért aprót aken?
mert abból több fér egy taligára
Ha letörik a műkörmöm, leszedem a póthajam, felveszek egy melegítőt... hát sziwem, én akkor is a toppon leszek.?Figyeld csak. ;)
cica... akkor miért van rajtad a műköröm, a póthaj meg a csini ruci? ;))
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98