【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Mindent megtettem érted.. És tudod miért? MERT SZERETTELEK. De tudod mit mondok most? TAKARODJ A PICSÁBA! És írd fel a nevem. Mert még egy ilyen embert sosem találsz.. ;)
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!utálom a vasárnap estét mert tudom hogy reggel korán kell kelnem :SEgy napon igy szólt Éva az Úrhoz: -Uram, gondban vagyok.... -Mi a hézag, Éva? -Uram, tudom, hogy teremtetted és nekem adtad e gyönyörű kertet, eme csodás állatseregletet, meg azt a mocskos kigyót is, de ennek ellenére nem vagyok boldog. -Miért Éva? szól a hang fentről. - Uram, egyedül vagyok és elegem van az almából. - Ebben az esetben Éva, tudok egy megoldást. Megteremtem Neked a Férfit. - Mi az a Férfi? - E teremtmény tökéletlen lesz, sok hibával. Hazudni fog és csalni, hiú és dicsekvő. De azért nagyobb lesz, erősebb, örömmel fog vadászni és ölni. Viccesen fog kinézni, ha izgalomba jön, na de mivel panaszkodsz, úgy fogom megalkotni, hogy kielégitse testi szülkségleteidet. Igaz, kissé bolondos lesz és olyan felesleges dolgokkal fog foglalkozni, mint a birkózás és külömböző labdajátékok. Nem lesz egy briliáns elme, úgyhogy szüksége lesz a tanácsaidra, hogy helyes irányba tereld gondolatait. -Szuper!!! - mondta Éva és ironikusan felhúzta szemöldökét.-És hol itt gubanc, Uram? -Egy feltélellel kapod csak meg!! - Éspedig? - Ahogy mondtam, beképzelt lesz, arrogáns és léha. Tehát el kell hitetned vele, hogy Őt teremtettem először. Ne feledd, hogy ez a mi titkunk lesz: tudod, köztünk nők között.....Reggel mikor otthon felébredek csak arra gondolok hogy milyen jó lesz ha már itthon leszek a nap végén :DDDDCsitujj máá'
megtudja az egész falu . xD" ..Bocsájtsd meg, és felejtsd el
a kezem fogd, ne engedj el,
Fogadd el, és nefelejts el." :) ♥ by.: BrigCsí.amikor köszönés nélkül eltünik msn-ről az idegesit a legeslegjobban..Voltak tündérmesék, s benne hercegek... de ma már csak rémálmok és elmebetegek.."Imádom, hogy a legtöbb dolgozatom 1 pont híján 5-ös :@ -.-" mennyi problémád van, akkor sírj, ha 1 pont híján 2-es :PNe sírj mert véget ért...mosolyogj mert megtörtént-és még újra kezdődhet❤A szőke nő az apjától kap egy vadonatúj sportkocsit. Száguld az autópályán, majd elhajt egy kamion mellett. A sofőr kimutat neki, hogy húzódjon le. A szőke nő le is húzódik. A kamion sofőrje kiszáll és rajzol egy kört az aszfaltra, majd mondja a szőkének:
- Maradjon itt! De el ne mozduljon!
A szőke bólint. A kamion sofőrje kivesz egy baseballütőt a kamionból és betöri a sportkocsi ablakait. Visszanéz a szőkére. A szőke nevetgél a körön belül. A sofőr elővesz egy óriási kalapácsot és szétveri a sportkocsi motorháztetejét. A szőke harsányan nevet a körön belül. A kamion sofőrje már nagyon ideges. Előveszi a bicskáját és kilyukasztja a sportkocsi összes gumiját. A szőke fetrengve röhög a körön belül. Mire a sofőr megkérdezi a szőkét:
- Mit röhög maga?
Mire a szőke:
- Amikor nem figyelt, mindig kiléptem a körből.
x: megbökteeem!
y: hol?
x: szerinted? az utcán.. oda mentem és hasba böktem xD
hol máshol bökném ha nem facen? xD dili
Lájkold ha jó kedved van!!!!!!!!!!!
Hogyha már értelmetlen lájkokat írsz a tinidepressziós "szerelmed" miatt akkor nagyon szépen kérlek bazdmeg hogy tanulj meg helyesen írni. Köszönöm.
lájkold ha kurvára leszarod hogy Veca helyett kinek kellett volna hazamennie !
úristen erről beszélek most is átírta valamelyik bazdmeg... írjatok már oda nevet is h kiírta... by:betti
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98