【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo I¦Party
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Tudod, szívesen kikaparnám a szemeidet, de megérdemled hogy tükörbe kelljen nézned minden egyes nap...:Dnem vagy csúnya, csak nagyon érdekes az arcod :DVastag Csabaa ŁŁŁŁŁ"Lehet neked nem jelentett semmit,de nekem az volt a minden,sírni tudnék,mint egy csöpögős romantikus filmen.Nekem te voltál az,ahogy láttam magam a szemedben,neked meg ő,na ja, hát istenem ezt bevettem!:(("Az szép, aki reggel is szép!Ez a mai fiatalság. Szörnyű hogyan öltözködik! Például ott, az a fiú! - Az a fiú az én lányom.Elnézést, nem tudtam, hogy ön az anyja. Az apja vagyok.*A csók a természet bájos kis trükkje arra az esetre, mikor a szavak feleslegessé válnak.* (:mikor nem vagyok gépnél eszembe jutnak dolgok h majd ide beírom..aztán ide jutok és elfelejtem...de már vagy harmincadjára o.o durva :"DNe ijedj meg, ha a Mikulás zsákjában találod magad.. csak szóltam neki hogy téged kérlek ajándékba :$:D" T. szerkesztőség!

Mélységesen felháborodtam az Önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: " A szerelem nyílása." A megoldás 4 betü, most nem írnám le. Ez egyszerűen gusztustalan!
A Megyés Püspök

A szerkesztőség válasza:

Tisztelt Püspök Úr!
Elnézését kérjük, ha ez Önt felháborította. Azonban felszeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra. Az Ön megoldása a "pina" volt, melyet sajnos nem tudunk elfogadni. A feladvány ugyanis nem " A szerelem nyílása", hanem " A szerelem nyilasa", amelyre a megoldás "Ámor" lett volna.
Összesen 25445 megoldás érkezett be szerkesztőségünkbe. Ezek között mindössze két rossz megfejtés volt, az egyik az Öné, másik az Érsek Úré, így ezúton üzenjük az Érsek Úrnak, hogy az Ő "segg" válaszát sem tudjuk elfogadni.

A szerk."A coca colás napnak mi süt a szemébe, hogy napszemüveg van rajta?Matekfaktos vagyok...De a lányok inkább a focistákra buknak!
A facebookhasználattal nem lennének gondok, de a matek. Mostantól csak matekfaktosokkal randizok :D
Mindjárt téli szünet, utána tavaszi, és NYÁÁÁÁÁÁÁR*-*¦
Hogyha már értelmetlen lájkokat írsz a tinidepressziós "szerelmed" miatt akkor nagyon szépen kérlek bazdmeg hogy tanulj meg helyesen írni. Köszönöm.
mivel járnak a 12-14 év közti lányok??
...
3-5 évig terjedő szabadságvesztéssel! :D
by: töky
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98