【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Lájkold ha szereted Tolvai Renátát és Kökény Attilát¦¦¦¦¦¦¦˘˘˘0000
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Magázva, vagy tegezve?- mert egyáltalán nem mindegy.
A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12:00-kor mindig elmegy valahová,14:00-kor megérkezik, és újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogykiderítse, mit csinál közben.
A nyomozó másnap jelenti:

- János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott ésbent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és lefeküdt afeleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajöttdolgozni.
- Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!
- Nos, megengedi, hogy tegezzem?
- Természetesen.
- Akkor elmondanám még egyszer:
János elhagyta az irodát, beszállt akocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből.Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közülés visszajött dolgozni.

Ez a magyar nyelv! :D XDA sarkon álló kurvák mellett megáll egy autó.
- Mit csináltok ötezerért?
- Bármit.
- Akkor ugorjatok be! Megyünk betonozni.

kurvanagyláááájk!:DDD-Anya elmehetek este diszkóba ?
-Szép. 13 évesen a diszkón jár az eszed és közben megfeledkezel anyád 26. szülinapjáról ?

GotenksCsaládi veszekedés a Bronxban. Egy óvatlan pillanatban a feleség kést ragad, és levágja férje férfiasságát, majd azt kidobja a harmadik emeletről. Egy arra haladó gépkocsi szélvédőjére esik, majd pár pillanat múlva az aszfalton találja magát.
- Apu! Mi volt ez? - szól a kislány a vezetőhöz.
- Ez... egy... izé... egy cserebogár volt.
- És láttad mekkora fa*a volt?!Holnap HÉTFŐ :'( Ha nem szereted a HÁTFŐ-ket akkor lájkold :)JUSTIN BIEBER ELKEZDETT MUTÁLNI! háháááááxdÜlök a gép előtt unott képpel, telik az idő átlagosan és unalmasan egészen addig amíg megjelenik az ablakocska hogy bejelentkezett. Attól kezdve a szívem hevebben ver, elmosolyodok ami addig el nem tűnik amíg ki nem jelentkezik és attól a pillanattól kezdve folytatódik a szokásos unalom.azzal tudnak a legjoban felhuzni, ha elkezdenek nyugtatgatni...Pistike levelet ír a Jézuskának:
Kedves Jézuska!
Idén nagyon jó gyerek voltam sosem rosszalkodtam(:
-elgondolkodik a gyerek-
Ááá... Ez nem lesz jó ezt a Jézuska úgyse hiszi el...
-kezdi újból-
Kedves Jézuska!
Idén csak kicsit voltam rossz de a maradék időben nagyon jó voltam(:
-újra elgondolkodik-
Ezt se fogja elhinni a fenébe:@
Elege lesz lekapja a falról a Szűzanya képét, beteszi a táskájába becipzározza, majd elkezdi újból írni a levelet:
Jézuska!
Fogvatartom anyádat!
Következőek a követeléseim...

:DD
X FACTOR véleményem: adott az x factor c műsor mint tudjuk, vannak benne énekesek, van aki táncolni meg mozogni is tud, egyéniséget keresnek, olyasvalakit, AKIBEN MEGVAN AZ X FACTOR tökmindegy h énekben vagy másban, legalábbis szerintem. namost. tök le lettek húzva már többen, most a szerencsétlen király l norbi van kipécézve, de baszod, én láttam róla felvételt ilyen klubadásról stbstb, és ez a srác nem parázik pl, ő TÖK ÖNMAGÁT ADJA, én is röhögök rajta mindig, de vazze ez tud valamit h ennyien vagy utálják vagy imádják, ez van a mai életben mindenütt, vagy kurvára utálva vagy vagy kurvára imádva azért amit csinálsz, ő nagyon megoszlik, és lehet, h a hangja nem jó - ami baromság, mert tud ez énekelni, de nem mindegy, hogy mit, sztem egy Madonna sem biztos, h tökélyre boldogulna egy Luis Armstrong dallal -, de eleve már a szerencsétlen mozgásával olyan műsort levág, h önkéntelenül is megindít benned valamit, ezt lehet tagadni, de akkor is így van. Vecát meg nem értem miért kell sajnálni, ő lett az év npi hangja, az apukája meg majd jól odasegíti a nagyok közé, én aztán őt tök nem féltem, és lehet, h baszott jó a hangja a csajnak, Nikolas dettó meg a többiek, de akkor is, meghallgatom, szép-szép de nem szórakozok közben, nincs meg benne az az X FACTOR, az a PLUSZ ami PL a norbiba igen. sztem sem ő fog nyerni és én nem drukkolok senkinek, nem is nézem az egészet, de akkor is: mér kell ennyire utálni?! benne megvan az basszus, ami a többiekben nincs, és ez tagadhatatlan... megjelenik és sót csinál, és még élvezi is és felvállalja, de a srácot mára jól elszúrták mert az első két válogatáson még önmaga volt, a többin már nem, de még mindig fergeteges amit művel, és ezért sztem nem kéne lehúzni ennyire - fb tele van az antinorbis szarokkal pl, DE ebben a műsorban nem a hang a lényeg, nyert már külföldön olyan CSOPORT!! is, akik táncoltak pl, ennyi, és lepipálták az énekeseket, ez van, ez az x factor: kell ami meglegyen az embereben nem a hang! ha vki énektudást akar mutatni, menjen megasztárba vagy abba a másik szarba, nemtom mi a neve, valami csillagszületik aszem, de ez másról szól! ezt mért nem fogja fel senki?! Na ennyit szerettem volna mondani.
..olyan rossz minden nap eljátszani, hogy csak barátként tekintek rád,pedig ha tudnád mennyire szeretlek !¦
Mély hagyokat nyomott bennem..
Most múlik pontosan,
Engedem had menjen
Szaladjon kifelé belőlem
Gondoltam egyetlen
nem vagy itt jó helyen
nem vagy való nekem
Villámlik mennydörög
ez tényleg szerelem.
¦QUIMBY¦
Most komolyan...nincs jobb dolgotok mint azzal szórakozni,hogy az angol likolós oldalakon lévő,pár hete megjelent likokat magyarra fordítani,csak azért h minél többen likolják a likotokat????most őszintén nő az egótok attól h a lopott szövegeteket belikolják azok akik nem nézik az angol oldalakat???...
Lájkold,ha szerinted Ildikó nem jó dalokat választ Norbinak..:S <3
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98