【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Kedves Kispárna! Sajnálom a könnyeket.. Kedves Szív! Bocsánat a károkért. Kedves Ész.. mégis csak neked volt igazad! :)
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Hamupipőke? Belevaló kis nő volt, lopott egy jó ruhát, tökből hintót csinált, és elcsábította a herceget:) Miért baj az, hogy nem akart egész életében lencsét válogatni?Miért van az, hogy most mindenki 40 fokot akar, napsütést, mikor a tél egy varázslat? Amikor odabújsz a párod mellé és azt kéred kicsit melegítsen fel, mert fázol. Amikor a kivilágított utcán mész és a hópelyhek az orrodra esnek és abban a pillanatban, mintha nem is itt lennél, hanem egy mesés világban. Amikor a barátaiddal mész a nyüzsgő téren és megérzitek a forralt bor illatát, ami nem csak egy kis jó hangulatot hoz, hanem kis melegséget is. Miért akartok megválni ettől?azért bazmeg mert megyek az utcán a full latyakba és szanaszét fagy a lábam meg nincskedvem suliba beérve negyed órát azzal szerencsétlenkedni h leöltözzök;)hiába bökdösöd, írogatsz és zaklatod a páromat, attól még nem fog szeretni csak egy utolsó személy leszel a szemében! Engem szeret nem érted?! Ha téged szeretne már rég lépett volna de mellettem van úgyhogy húzzál el de nagyon gyorsan.;)-annyi pénzem van mint égen a csillag !!
-de hisz be van borulva ?!
-hisz epp ez az :DD XDha reggel is lesz hó de ha anya nem vesz normális kabátot akkor inkább megfagyok de nem veszem fel azt a szart ;) :DHarry potter menj le a boltba és hozz egy kiló hurkát de mentolosat.
DEMENTOLOSAT?:OAkik lájkolnák néha mások msn-es személyes üzenetét.~"-Kislányom, felhívott a matektanár, hogy soha sincs matekházid.
-Nahát, nem is tudtam róla...
-Miről, hogy van matekházi?
-Nem, arról, hogy matekra járok..."Fiatal házaspár a nászéjszaka után:
Férj:drágám,mi lesz a reggeli???
Feleség:szex!!!
Délben:
Férj:drágám,mi lesz az ebéd???
Feleség:szex!!!
Este a fickó előveszi a farkát,ráteszi a radiátorra...
Jön a felesége...
-Drágám te mit csinálsz???
-Melegítem a vacsorát!!! (Szonja):D :D :Dtéli szünetet most.♥Annyira szeretemmm ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦
ha kiskorodban azt hitted hogy a Jézuska kislány:D
Utálom amikor a szél belefújja a hajamat a szájfényembe.:D
-Na,hazudj már!
-De mit?
-Tök mindegy!Mond azt hogy női bugyi van rajtad!
-Őőő...jó...női bugyi van rajtam.
/semmi/
-Úúú tényleg?
-Nem nem aljas hazugság!
/megnő az orra/
Mézi:He-he biztos tanga!

Shrek¦
A zene elképzelhetetlen tudás, szavakkal kifejezhetetlen; közvetlenül, a nyelv és a gondolatok segítsége nélkül áramlik az ember ujjaiból a hangszerbe.

-Bernlef

Bizony,bizony...
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98