【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Kedves Kispárna! Sajnálom a könnyeket.. Kedves Szív! Bocsánat a károkért. Kedves Ész.. mégis csak neked volt igazad! :)
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Tüntessünk lájkolással azért, hogy ne csak a 30asok tudjanak telóról facebookozni! :DVan aki azt mondja:
- jaj de jó esik a hó!
Van aki pedig ezt:
ku..va annyát esik a kö..ög hó! --------> na ővelük kell havat lapátolni :D :DMiért van az, hogy most mindenki 40 fokot akar, napsütést, mikor a tél egy varázslat? Amikor odabújsz a párod mellé és azt kéred kicsit melegítsen fel, mert fázol. Amikor a kivilágított utcán mész és a hópelyhek az orrodra esnek és abban a pillanatban, mintha nem is itt lennél, hanem egy mesés világban. Amikor a barátaiddal mész a nyüzsgő téren és megérzitek a forralt bor illatát, ami nem csak egy kis jó hangulatot hoz, hanem kis melegséget is. Miért akartok megválni ettől?Fiúk! Mikor beleszerettek egy lányba ...Mondd el neki hogy mennyire imádod Őt. Ha szomorú, öleld át szorosan.Legyen Ő az első a többi lánnyal szemben, akikkel együtt lógsz.Játssz a hajával. =) Adj neki virágot - ok nélkül.Hagyd hogy a karjaidban aludjon el. Énekelj neki - nem számít hogy mennyire rossz a hangod. :DTáncolj vele - még akkor is ha nem szól a zene. Puszild meg a homlokát :)Nézz a szemébe & mosolyogj. :) Mondd el neki hogy mennyire gyönyörű.kinézek az ablakon és sírva fakadok... NYARAT akarok most!!!Bírom amikor msn-ezek és ilyen hülye pöccsök rámirnak hogy tudom hogy nem tom ki vagy és végig szivatnak uttána meg beirokneki olyat hogy egyből nem ír többetIrigységed megtisztelő, de sajnos nem tudom viszonozni! :D( Sissy_18): van vmi a tv-ben..?
(@crome): tranzisztor
( Sissy_18): az mirol szol?
( Sissy_18): Akcifilmeket nem szeretm
1, Google térkép 2, útvonaltervezés 3, írd be : Japán és Kínát, 4, nézd meg a 43. pontot ?0
-Anyu, ha valaki tüsszent, azt mondjuk, egészségedre? -Igen kislányom.-És ha valakinek kisagyi-schistostomiázis-késleltetett-hiperzenzitivitási-reakciója van? -Nincs több Dr. House.
Egy lány késik az iskolából 20 percet és a tanár ur kérdi mért késtél?
erre ő: -kiszabadult anyu bikája
˘XD
Csodálkozik Magyarország, hogy nincsen világsztárunk. De őszintén! Hogyan is lehetne, amikor olyan lúzereknek adunk esélyt mint Király L. Norbi :S
~Legalább Ő legyen boldog... :)))
Én már nem tudom, hogy te ki is vagy valójában...
Ugye van egy Világ, ahol léteznek sárkányok, griffek, óriások, elfek, tündérek, vámpírok és manók? Ahol lehet repülni, varázsolni, vagy teleportálni? Kérlek, mondd, hogy létezik egy ilyen hely! Nem lehet az egész csak kitaláció :/
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98