【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Egyszer úgy kipróbálnám, hogy kirohanok az állatkertből miközben ezt kiabálom: FUSSATOK! FUSSATOK! KISZABADULTAK!! xD
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!De most komolyan mindenki a téli programokhoz a forró csokit köti...ti a forralt bort nem ismeritek?:DAzért mert valakinek nem az a menő hogy 1est kap, még nem stréber..-,-"Mikor kicsik voltunk, az unokatesómmal gyakran játszottunk olyat, hogy letéptünk egy virágot, hogy megtudjuk, mennyire szeretnek minket. Többnyire lényegtelen volt, hogy ki az, a lényeg a játékban volt. Téptük sorra a szirmokat és soroltuk: szeret, nem szeret, szívből, igazán, egy kicsit, semmit. Belátom, semmi értelme nem volt, de mi akkoriban nagyon jól szórakoztunk rajta.

Aztán rájöttünk, hogy mennyivel bonyolultabb kérdés a szeretet ennél. Ha ő szeret, én viszonozni tudom-e? Vagy pont az ellenkezője, amikor én nem szeretem, de ő viszont engem nagyon... És ez már nem olyan jó játék. És ez még csak a szeret - nem szeret. Mert ha szeret, akkor mennyire és miért? Ha nem, akkor lehet rajta változtatni? Megéri egyáltalán?Két biológus beszélget azt mondja az egyik:
-Szereted a természetet?
mire a másik:
-Ja.
-Pedig jól elbánt veled....
xDxDxDxDLájkold ha várod A NYÁRAT!!!:)Írsz nekem..:) aztán a barátnőmnek..:) azt hiszed, mi ezt nem beszéljük meg??:D gyökér..:DKocsiban: Én - Hűű anya, ez a kedvenc számom!
Anya - Kiszállás, megérkeztünk! -.-A szakitottunk de barátok maradtunk az olyan mint amikor megdöglött a kutyánk de megtartjuk!!! :Da világon 3 féle ember van:
aki tud számolni
és aki nemOlyan szomorú mindig egyedül lenni,
Valakit mindig hiába kereseni,
Valakit várni, aki nem jön többé,
Valakit szeretni, titokba ÖRÖKKÉ.!(L)(U):/Lány: Te mi leszel ha nagy leszel? Fiú: profi focista Lány : én milegyek ha nagyleszek? Fiú: a feleségem <3..:$ nyáááEgy vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap, táblával, a következő szöveggel:

?Vak vagyok. Kérem, segítsenek!?

Arra ment egy újságíró, és látta, hogy a kalapban alig van pénz, csak pár fillér. Lehajolt, dobott a kalapba pár koronát, s anélkül, hogy megkérdezte volna, elvette a táblát, és a másik oldalára írt egy mondatot. Délután visszatért a vak emberhez, és látta, a kalapban sok pénz van. A vak felismerte a lépteit, s megkérdezte tőle, hogy ő írt-e a táblára, s ha ő volt, akkor mit. Az újságíró így válaszolt:
?Semmi olyat, ami nem lenne igaz. Csak soraidnak kicsit más formát adtam.?
Mosollyal az arcán távozott. A vak soha nam tudta meg, hogy a táblán ez állt:
?Tavasz van, és én nem láthatom.?
Változtass a stratégiádon, ha valami nem sikerül, és meglátod, minden jobbra fordul!
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál Amíg ti Rólam beszéltek,addig én hátradőlök és azt mondom'az annyááát van egy fanclubom!' Nézz Rám... most nézz magadra!És most mond meg édes:ki féltékeny kire?
Úristen már ..jajj x-faktor..ez esett ki,ennek kellet volna maradnia..szar az egész..ki nem szarja le az egész egy nagy Gáz!
TILTSÁK BE A VALÓVILÁGOT! AGYSEJT ROMBOLÓ!!!!
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98