【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Egy fiú és egy lány minden nap együtt sétált haza az iskola után, és fogták egymás kezét. Egyszer sem történt ennél több, a lány utcájában elköszöntek, a fiú ment tovább, míg a lány hazaért.

Egyik nap a fiú ... nem volt iskolában, a lány úgy gondolta, hogy egyszer kibírja egyedül is az utat. De aztán, másnap se jött a fiú, a lány már kezdett idegeskedni, felhívta a fiút, akin számonkérte, hogy miért nincs bent. Az csak annyit válaszolt, hogy épp a világ legszebb lányának készül egy meglepetéssel, nincs ideje ilyenekkel foglalkoznia.
A lány sírva ment haza, de amikor az utcájukba ért, látta, hogy az egész ki van rakva rózsákkal, és középen egy rózsahalmaz nyilat formáz. Elnézett a nyíl formájába, és ott állt a fiú, kezében egy tábla MILKÁVAL GECIIIIIIIIIIIII.....
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Úgy szeretem amikor egyedül ülök otthon és nézem az ablakból a havazást♥♥Olyan megnyugtató :)♥♥A fiú megbeszéli a lánnyal hogy este 8-ra átmegy hozzá és eggyütt elmennek valahova. A lány egész délután készülödik a nagy találkozásra, majd felhívja 3/4 8-kor a fiút hogy már várja hogy ideérjen :) erre a fiú- sajnálom valami közbe jött és lekell mondanunk a találkozást. A lány lecsapja a telefont és mérgébe összekócolja a haját elkeni a sminkjét, beugrik az ágyába és összegyürődött ruhájába duzzog. Erre halja hogy az ablakban kopog valaki , kinéz és ott látja a fiút aki virággal a kezében mosolyog a lányra és ezt mondja: -Csak meg akartalak lepni drága :)szerintem van még vér a koffeinkeringésemben! (:Bocsi ,hogy ilyen kupis a szobám..." "Ja, semmi gáz. Látnod kéne az én szobámat...XDkicsit vicces, hogy az összes lájkolgatós oldalon ugyanazokat a szövegeket lehet csak lájkolni...✔ Verd át az embereket! Mosolyogj Héfőn ×D ✔Pont olyanná válsz, mint akiken nevettünk régen...☮Peace☮♥Love♥☺Happyness☺♫Music♫ Az élet fontos kellékei☑Azt hiszi pár ember attól annyira jó barát lessz ha kitesz a másik üzenőfalára hogy :höh szeretlek imádlak küld el azoknak akiket szeretsz".hmm a barátság nem leirható annyival h szeretlek.le se lehet irnidd¦¦¦¦›››???˘˘˘Szeretlek téged mindennél jobban ,érted kicsi szívem szilánkokká robban,mikor le esett az első hó égett a szívem,úgy éreztem van egy személy kiért érdemes élnem ,annyit sírok hogyha belenézek a tócsába látom a szivárványt,
a szivárványban pedig benne ál a neve
a szívemben leszz neki örökké a helye
ha látnám még valaha lebicenteném fejem hogy ne lássa hogy sírok,
amikor elmegy melletem elkezdek zokogni és hangosan ordítok,
tiszta szívből szeretem,
egész életemben ien lányt kerestem,
Egy svéd egyetemista azt a feladatot kapja a vizsgán, hogy egy barométer segítségével számítsa ki egy épület magasságát. Kiáll a viszgabiztos elé és elkezdi mondani:
- Nagyon sok fajta lehetőség merült fel bennem...
-hmmm.Tényleg? Akkor kíváncsian várom őket.
-Elöször is az jutott eszembe, hogy a barométert ledobom az épület tetejéről. Majd a széttört darabjainak elszóródása alapján megállapítom, hogy milyen sebességgel csapódott a földbe. Ebből pedig kiszámítom az épület magasságát. Vagy a barométert egy damilra rákötöm és lelógatom az épületről. Megmérem mennyi damil kellett hozzá és már kész is van a feladat! Esetleg megmérem a barométer magasságát és árnyékából és az épület árnyékának különbségéből kiszámítom a feladatot. Vagy ugyancsak ezen a módon elindulva a barométer a falnak támasztom. Bejelölöm meddig ért, majd a fölé rakom sorjában. Majd összeadom a részeredményeket.
Erre a vizsgáztató egy nagyot nevet, és így szól:
-Fiatalember. Egy utolsó húzása van különben megbuktatom! Rukkoljon elő azzal a megfejtéssel!
-Hát legyen. Fogom a barométert odamegyek a portáshoz, és megmondom neki, hogy kap egy barométert ha megmondja milyen magas az épület.
Mondani sem kell a diák megbukott. Viszont az óra után odament hozzá a vizsgabiztos, hogy biztos nem tudja-e a helyes választ. Ezt kapta válaszul.
-Természetesen tudom, hogy megmérem a légnyomást a földön majd az épület tetején és a kettő különbségéből kiszámolom az épület magasságát. De ez olyan régimódinak tűnt, ezért nem ezt mondtam.
A történet csattanója, hogy a diák a mai napig az egyetlen fizikai Nobel-díjas svéd Hannes Alfvén.
lájkolja az aki szeretné, hogy nem csak like hanem dislike is legyen! :D:D ÉLJEN A DISLIKE! hadd fejezzük ki a nem tetszésünket is! :D:D
Utálom mikor vki lájkolja a saját bejegyzését v komiját
A jó szar az, ami után nem kell segget törölni!
A kicsöngetés a tanároknak szól... a becsöngetés a diákoknak. Nem lehetne fordítva?? :D
Úgyis mindig elkések az óráról, mert olyan zaj van a folyosón,hogy a jelzőcsengőt sem hallom xP
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98