【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Sokáig megtudom őrizni a nyugalmamat..tűrök..de ha egyszer betelik a pohár, akkor a bolhából is elefántot csinálok. Felfújom a dolgokat, akaratlanul is, mert jól esik. Aztán dühömben, kétségbeesésemben, félelmemben és az üresség érzése mellett körülnézek: mindenki ellenem van. Néha még saját magam is. Pedig csak jól esik kiadni magamból, ami bennem lakozik.
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!♫ akik zenével kelnek aludnak ♫A sarkon álló kurvák mellett megáll egy autó.
- Mit csináltok ötezerért?
- Bármit.
- Akkor ugorjatok be! Megyünk betonozni.

kurvanagyláááájk!:DDDSzülő: Kisfiam! össze kellene szedned a havat! Fiú: Szedje össze az aki szét szórta!Egyszer úgy kifutnék a balaton-ból ,hogy CÁÁÁÁÁPA!!!!
kíváncsi lennék hány hülye futna utánam.;)))Kell találni egy embert, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnak. Aki felhív,amikor bele vagy gabalyodva, aki fennmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol. Várni egy srácra, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az egész világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed. Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy mennyire érdekled őt és hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki. Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja: Ő az.Matek órán a tanár :
-Ennek az osztálynak a 50% meg fog bukni!
-Hihi , nem is vagyunk annyianaz AVON katalógusban csak az illatosított oldalak érdekelnek.. :P
A szex olyan, mint a NOKIA (összeköt bennünket), mint a NIKE (csak csináld), mint a PEPSI (kérj belőle), és mint a COCA-COLA (élvezd velem!!!) :PPP *.*
Stickman Warfare | http://stickman.hu
Egy Fiúnak 3 dologra van szüksége az életében:(1)SZERELEM:hogy gyengébbé tegye.(2) ALKOHOL:hogy erősebbé tegye.(3)BARÁTOK:hogy felszedjék a földről mikor az alkohol és a szerelem miatt padlón van.:))
imádom hogy van legalább 6 ilyen lájkolgatós oldal és mindnek ugyanaz a tartalma. :DDD
Hát az úgy volt...
mire épül a faszén?
-önkritikára. :D
Dubstep! dd
Két buzi veszekedik:
-Kurva anyád!
-Kabbe!
Mi van, már békülünk? :O
xDDD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98