【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Ha 20 év múlva a gyereked megkérdezi h "Apa hogyan udvaroltál anyának?" és azt mondod h "Bökdöstem fb-n" akk jo nyomorék lehettél:D:DXD logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Akarod hallani ahogyan a Google Fordítója beatboxol? Másold be az alábbi sort a 'Németről Németre' fordításba, és klikk a kis hangszóróra: pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpvzk kkkkk bsch hogyha tetszik LÁJK! (:"A viszonzatlan szerelemnél csak egy rosszabb van, ha nem vagy benne biztos, hogy tényleg viszonzatlan."anya éhes vagyok, hozz nekem ennit. hozz magadnak. áá anyaa már nem is vagyok éhes..♫❤♫❤csak feküdni az ágyban, rád gondolni és hallgatni a zenéket, amiről eszembe jutsz ...az a MINDEN❤♫❤♫Ha nem tanulsz a hibáidból, fölösleges őket elkövetned!Fáj, mikor nem szeretnek viszont, de még fájdalmasabb, hogy ha szeretsz valakit, és nem mondhatod el Neki hogy mit is érzel..birom hogy éppen akkor jutok eszedbe, amikor már pont szarok rád :DMa a halál képébe röhögtem..
Aztán rájöttem h csak a matek tanár volt az...xDÜlök a gép előtt unott képpel, telik az idő átlagosan és unalmasan egészen addig amíg megjelenik az ablakocska hogy bejelentkezett. Attól kezdve a szívem hevebben ver, elmosolyodok ami addig el nem tűnik amíg ki nem jelentkezik és attól a pillanattól kezdve folytatódik a szokásos unalom.-Új pasid van?
-Dehogy is,csak Perwollal mosomTökmind1 hogy milyen szakmát választok.. apám eltart. xdMi a különbség a 8, a 18, és a 28 éves lányok között? - A 8 évest előbb lefektetik és utána jön a mese. - A 18 évesnek előbb jön a mese és utána fektetik le. - A 28 évesnél pedig már nincs mese.
Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon valamilyen étellel kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba. Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy később megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell Sokat tökölni, ha ...egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze ha éjszakai pillangó, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd becsokizol. Nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van.˘
"Ó Szűz Mária, te aki teherbe estél bűnbeesés nélkül, kérlek add, hogy bűnbe essek teherbeesés nélkül!" XD
Dr.Pepper @ Deryne csemege :P
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98