【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo milyen hamar elment ez az év is. :/ logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Nem zavar, ha az exemet mással látom. Anyukám megtanította, hogy a megunt játékaimat adjam oda a rászorulóknak *-*már olyannyira facebook függő vagyok, hogy msnen is lájkolnám a személyes üzeneteket...:DSZ I A = Szeretlek. Imádlak. Akarlak.
SZIASZIA = Szeretlek. Imádlak. Akarlak. Szeretnék. Izzadni. Alattad. ;))chuck Norris egyszer ütött mellé azóta kék az ég :DDD xDxDxD ♥☻A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. S ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen.
(Stephen King)A tanulni vonzata a : kéne:D"Nem nyílik!Nem nyílik!!Nem nyílik!!!.....ja, tolnibirom hogy éppen akkor jutok eszedbe, amikor már pont szarok rád :D-Csokis a szád...
-Le van szarva!
-Ja, akkor bocs...
:)Kell találni egy embert, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnak. Aki felhív,amikor bele vagy gabalyodva, aki fennmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol. Várni egy srácra, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az egész világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed. Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy mennyire érdekled őt és hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki. Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja: Ő az.Legjobb sorozat: Odaát(Supernatural) ¦¦¦ :)
imádom hogy van legalább 6 ilyen lájkolgatós oldal és mindnek ugyanaz a tartalma. :DDD
Pistike levelet ír Jézuskának:
Kedves Jézuska! Idén nagyon jó gyerek voltam.. elgondolkodik:
Ááá.. Ez nem lesz jó, Jézuska úgyse hiszi el,kezdi újból:
Kedves Jézuska! Idén csak kicsit voltam rossz de a maradék időben jó voltam,újra elgondolkodik:
Ezt se fogja elhinni,fenébe.
Elege lesz lekapja a falról Szűzanya képét,beteszi a táskájába becipzározza,majd újból írni kezd:
Jézuska!Fogva tartom anyádat! Következőek a követeléseim..
Haza kisérhetlek?
Meg hát˘˘˘˘+>
kiesett az X-faktor nyertese
szép volt Veca
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98