【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo imádom amikor irunk msn-en, s közben meg itt is bökdösödünk :)) logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Osztálykiránduláson firkálgattunk a szekrényre. Én azt irtam rá "Örökké szeretlek, te zsembemben lapuló narancs Pall Mall". 3 évvel később...még mindig ez az egyetlen dolog amiben nem csalodtam.Kérd azt, hogy ugorjak a kútba, hogy csukott szemmel álljak ki az útra, kérd azt, hogy feküdjek a sínekre, s mikor jön a vonat, hangosan nevessek! Kérj tőlem bármit, én teljesítem, csak azt ne kérd, hogy szívem másért égjen! Inkább jöjjön a vonat, s hangosan nevetek, s azt kiáltom majd: örökké szeretlek♥Mit csinálsz?-semmit............de most komolyan a semmit hogy lehet csinálni? xDel kell fogadnunk sajnos hogy az utcán mászkáló csajok nem photoshoppoltak..."Egy álom,mely mosolyogni tanitott cselesen,és nem tudom felfogni,hogy nem volt igaz fele sem"A szerelem olyan, mint a kábítószer.
Először eufóriába esel, és teljesen átadod magad az érzésnek.
Aztán másnap többet akarsz.
Még nem váltál függővé, de annyira jólesett az az érzés, hogy azt hiszed, ura tudsz maradni a helyzetnek.
Ha két percre eszedbe jut a szeretett lény, hát három órára elfelejtheted.
De aztán szép lassan rászoksz, és teljesen függővé válsz.
Ekkor már három óráig gondolsz rá, és csak két percre tudod elfelejteni.
Ha nincs a közeledben, ugyanolyan rosszul érzed magad, mint a drogos, aki nem kapta meg az adagját.
És ahogy a drogos képes lopni és megalázni magát, hogy megkapja, amire szüksége van, te is bármit hajlandó volnál megtenni a szerelmedért."Szólj rám, kérlek, ha mást érzel, mint rég..
Hisz minden, ami szép volt eltűnt,
Nem kell, hogy szoríts, Hisz elmúlt már a tél,
És minden, amin együtt mentünk át."
/ Sp - Szólj rám! / *.* <3Nem vagyok tökéletes lány. A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom. Ügyetlen vagyok, és néha összetörik a szívem. Van, hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok, amikor semmi se sikerül. De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek, akkor úgy érzem, hogy ez a különleges élet a valóság, és lehet, ...de csak lehet, hogy szeretek tökéletlen lenni!Egyszer kipróbálnám hogy futok a CORA-ban hátrafordítom a siltessapkám, eldobok egy narancsot és felkiálltok "pikácsú téged választalak". (:gyere ide,ölelj át,csókolj,meg..kérlek nemeny el sohasem! .. Szeretlek! nemmondom ezt akárkinek,hisz már sokszor megbántottak miután kimondam,de te teljesen más vagy .. te vagy az aki igazán kell nekem,akire eddig vártam!nemakarlak soha elveszíteni!! ♥♥"Fura hogy az emberek dobálóznak azzal hogy szeretlek, és van aki ki se meri mondani mert olyan súlyos jelentése van..."Amit egy férfi nem mond egy nőnek!
1. Ezek a mellek túl nagyok.
2. Ne szedd azt a vacak tablettát, inkább használjunk gumit.
3. Szívem! Kezdődik a kedvenc sorozatod, nézzük meg együtt!
4. Tudom, hogy most szeretkeznél, de inkább beszélgessünk!
5. Anyád nem akar hozzánk költözni? Jobb lenne neki itt minálunk!
6. Igazad van.
7. Meg se fordult a fejemben, hogy milyen lehetne a húgoddal.
8. Kicsit odaégetted a húst, de nem baj, én így szeretem.
9. A következő takarításnál dobd ki a pornóújságaimat, mert mióta megismeretelek, beléjük se tudtam nézni.
10. Unalmas a filmben az a sok meztelen nő.
11. Majd én elmegyek a szülői értekezletre, te csak addig nézd a tv-t.
12. Sört ne hozzál, inkább leugrok neked virágért.
13. Jobban főzöl, mint az anyám.
14. Van még elem a vibridben?
15. Az a jó alakú nő biztos nem tudja, hogy innen belehet látni a fürdőszobájába, megyek és szólok neki.
16. Köszi nem kell sör, inkább narancslevet iszom.
Figyeltelek, ahogy ma reggel felkeltél. Reméltem, hogy beszélgetsz majd velem, még ha csak néhány szót is: megkérdeznéd a véleményemet, vagy megköszönnéd azokat a jó dolgokat, amelyek a napokban történtek veled. De észrevettem, hogy nagyon elfoglalt voltál.
Megint vártam, amikor föl-alá szaladgáltál a házban és készülődtél. Túlságosan lekötött az, hogy milyen ruhát vegyél fel. Tudtam, hogy lenne pár perced, hogy megállj egy pillanatra és köszönj, de te túl elfoglalt voltál.
Egyszer egy ideig tétlenül várakoztál, 15 percig dologtalanul üldögéltél. Aztán láttam, hogy talpra ugrasz, és már azt hittem, beszélgetni akarsz velem. De végül a telefon után nyúltál, és felhívtad egy barátodat, hogy megtárgyaljátok a legújabb pletykákat.
Egész nap türelmesen néztelek. Azt hiszem, a sok elfoglaltságod miatt nem értél rá, hogy bármit is megossz velem. Sokkal több dolgod volt annál, mintsem hogy szakítani tudtál volna rám egy kis időt.
Észrevettem, hogy ebéd előtt körülnéztél. Talán kínosnak érezted, hogy hozzám szólj, ezért nem hajtottad meg a fejed. Viszont megláttad, hogy 3-4 asztallal arrébb néhány barátod köszönetet mondott, mielőtt nekiláttak volna az étkezésnek, de te mégsem tetted ezt. Nem baj!
Amikor hazamentél, úgy tűnt, hogy otthon is sok dolgod van. Miután néhányat elvégeztél közülük, bekapcsoltad a tévét. Nem tudom, hogy te szereted-e a tévét, vagy sem, mert nem sok lényeges dolog történik ott. Ennek ellenére sok időt eltöltesz a készülék előtt, nap mint nap, holott nem gondolsz közben semmire, miközben csak bámulod a képernyőt.
Ismét türelmesen vártam, míg tévézés közben megvacsoráztál. Ez alkalommal sem szóltál hozzám.
Lefekvéskor úgy láttam, hogy már túl fáradt voltál. Jó éjt kívántál a családodnak, majd bezuhantál az ágyba és pillanatok alatt el is elaludtál. Nem baj!
Talán még észre sem vetted, hogy én mindig ott vagyok melletted. Türelmesebb vagyok, mint gondolnád. Még van idő, és remélem, hogy egyszer majd fogsz velem beszélgetni.
Szeretnélek megtanítani arra, hogy légy türelmes másokkal. Nagyon szeretlek téged, és minden nap várok egy fejbólintásra, egy imára, vagy a szíved mélyéről feltörő hálaadásra. Nagyon nehéz egyoldalúan beszélgetni veled.
Nos, amikor te másnap ismét felkelsz, én újra várni fogok rád a szeretettemmel. Remélem, az új nap során szánsz rám egy kevés időt.
Szerető barátod: Jézus
Olyan állatban nem hiszek ami 3 napig vérzik és nem hal bele. ^^
mire épül a faszén?
-önkritikára. :D
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98