【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Aki adna egy pofont a Kiskegyed reklámban lévő jóllakott napközis gyereknek. logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Reggel arra keltem ... hogy már nem alszok.Az a jó a facebookban,hogy a szülőknek túl bonyolult kezelni...✔★☀Ha valaki küld egy zenét, utána mindig a zene küldője jut eszembe arról a számról ha azt meghallgatom. ♥"-Hogy hívják a vicces operációs rendszert? Windows XD"Az a lány szép, aki festék nélkül, melegítőben , kócósan is szép :)Ma végre úgy esik a hó, hogy még itt a város közepén is megmarad. Minden fehér volt reggel, mikor elindultam az iskolába.

Nagyon szeretem a havat. Persze nem azt, ami az aszfaltra hullik, mert az - hacsak nincsen folyamatos utánpótlás - egy órán belül már sáros, szürke latyakká változik. Nem, nem, én a havat a fák ágain, a megmaradt leveleken, a háztetőkön, párkányokon szeretem. Minden olyan, mintha kristály-csipke vonná be.

A kedvencem mégis az, amikor a hópelyhek az emberek kabátjára, hajára tapadnak. Mindenki olyan bohókás lesz tőle. Ilyenkor a legmorcosabb ember sem tűnik olyan mogorvának. Mintha a hó eltakarná mindenkiben a rosszat, sötétet és csak a fehérség és a tisztaság mutatkozna meg mindenhol. Talán pont ezért jelenik meg az irodalomban a hó a tisztaság, a bűnök elfedése és a megtisztulás szimbólumaként.

Nekem sem a tél a kedvenc évszakom, mint a legtöbb embernek. Utálom a hideget, azt, hogy csak ritkán süt a nap és hogy sokkal nehezebb közlekedni. De a hóesés, mintha mindezekért kárpótolna. Ha havazik, telente olyankor látni a legtöbb mosolygó embert. Pedig hideg van és azt mondják, hogy a napsütés hiánya depressziót okoz...alkohoool __ :D *-*Fiú: Tudom... Lány: Nem tudsz te semmit... Fiú: ugyan mit nem tudok? Lány: Ha tudnád...nemis, ha legalább egy kis részét érezdnéd annak amit én érzek, akkor nem ott ácsorognál és tennéd a hülyegyereket, hanem idejönnél átölelnél, és csak annyit mondanál szeretlek:)Egy michigani TV állomás bemondónője, miután mégsem esett az előző nap megjósolt hó, ezzel fordult a meteorológushoz:
- Nos Bob, hol van az a 20 centi, amit tegnap este ígértél?
Nem csak a fickónak, hanem a stáb felének is el kellett hagynia a forgatás helyszínét, annyira röhögtek, a zavarba jött bemondónő pedig a jövőben kétszer is meggondolja, mielőtt beszél?
Ma van az évforduló.. Igen, közel egy éve zaklatnak a mobilomon ismeretlen, zavarban lévő emberek szünni nem akarva....állandóan csak Annamáriát keresik! engem nem így hívnak.. és téged ? téged keresnek talán? szóljál nekik légyszives , tisztázd le velük a nyomorult telefonszámodat ! köszipuszi ¦
Cristiano Ronaldo a legjobb a világon.¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦
Fluor nem buzi - írta Fluor, aztán visszavette SP faszát a kezébe. ˘
Náoszt Vottá fönt Szombaton? ˘
Én nem láttam Katicát Katy Perry klipjében... Lehet hogy felszívta?! :D
A szerelem az egyetlen léélekdonor..¦ d
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98