【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Igenis van fiú, aki nem csap be, nem hazudik, szívből szeret még kócosan és smink nélkül is, aki mindent megtenne érted, aki vár rád, ha távol vagy, akinek csak Te létezel az egész világon.Létezik igaz szerelem. ...! logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Megpróbálni elfelejteni valakit, akit szeretsz, olyan, mintha megpróbálnál emlékezni valakire, akit soha sem ismertél.Azért mert valakinek nem az a menő hogy 1est kap, még nem stréber..-,-""Az aki megüt egy nőt az nem férfi. Az egy pöcs.
És ha egy nő üt meg egy férfit az akkor mi? :Á"
Az okos és ügyes! :)Jó vagyok, de
nem egy angyal,
követek el bűnt,
de nem vagyok
ördög. Csak egy
kislány vagyok
a nagyvilágban,
aki próbál találni
valakit, akit szerethet!..Buliban: Jajjj gyeree csináljunk partyfotót! Buli után: Wááá pfúúúj, te hallod hol lehet írni a fotósnak, h vegye le?:DAki szeret énekelni............................................csak NEM TUD !utáloom mikor betegvagyook.:ssTanár.: Érted kisfiam?
Gyerek.: Értem én.!
Csak LESZAROM.!Hol találod meg a nagy Ő-t???

Shift és kis ő...:D:D:D:DVan aki okos és nem stérber! Ha nem tudod felfogni, akkor a hülye te vagy... ;)Minden döntésünket,cselekedetünket a félelmeink és a vágyaink befolyásolnak. A szerelembe mindkettő van bőven.
Hasat be, mellet ki, de a nyelvemet azt...ööö...hova is tegyem? Be vagy ki? :P xDD
A diák elbaszta a vizsgát. A vizsgáztató a következőt mondja: " Jöjjön közelebb! Jöjjön közelebb!(a diák már közel van)....Jöjjön legközelebb!"
Apukám idejében még szolgálatot kellett tenni. Általános vizsgálat, vagy mi volt, és vizelet mintát kellett adni. Apa megtöltötte az egész poharat almalével, bement és mondták neki, hogy ennyit nem kellett volna. Apa: Semmi gond! - és megitta a felét. Afejek! :D
-Mit eszel?
-Zsömlét!!
-Mivel??
-Mivel éhes vagyok!

Wááá Örök kedvenc ¦ :DD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98