【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Anya: nem kéne tanulni holnapra?
én: ajj anya már megtanultam!!-.-
(dogaosztás karó)
anya: gratulálok!!!! nem megmondtam, hogy tanulj mára??
én: ..ezt nem ma írtuk
anya: de minden nap elugatom 100× h tanulj
én: lehet aznap elfelejtetted..
lol xPP
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Buliba elmenni nem nagy dolog; de hazamenni már teljesítmény. :)Szerelmed meghozta szívembe a tavaszt, vedd észre, hogy szeretlek, te paraszt! :Dlájkold ha szted egy 14 éves fiuu és egy 12 éves lány simáán összejöhet !! :D:D <3<3Egy fiú azt mondta a barátnőjének, aki műtét előtt állt, hogy majd a korházban amíg bentlesz, minden nap meglátogatja majd. A lány Mondta hogy nemkell, mert elég messze van a kórház a barátjától. De a fiú akkoris erősködött, hogy őt fogja először meglátni amikor feléb a lány a műtét után. Már 2 napja bent feküdt a kórházban, a vizsgálatok miatt, de a fiú sehol. Se telefon, se üzenet. Másnap a műtét előtt nemsokkal dobott egy sms-t, azzal hogy: Szia édes. Neharagudj.Ma mégsem tudok bemenni hozzád. De holnap esküszöm bemegyek, csak irj majd, ha felébredtél. Miután elolvasta, két könnycsepp jelent meg a szemében. De nemvolt ideje gondolkozni, mert jöttek is érte, hogy elvigyék a műtőbe. Édesanyja adott egy puszit, és őis sírt. Nagy műtét volt. Nemtudták eltávolítani a daganat teljes részét, de mindenki reménykedett benne, hogy ez nem jelent majd különösképp nagy bajt. A lányt lélegeztetőgépen tartották, amíg nemvoltak meggyőződve, hogy stabil e az álllapota. Gyenge volta lány, mivel el sem tudott búcsúzni a barátjától. A szülei mellette voltak éjjel-nappal, hogy életben maradjon. De hiába. A lány nem tudott koncentrálni, mert az akit a legjobban szeretett cserben hagyta. A barátja megijedt hogy nemjött sms a lánytól, ígyhát bement a kórházba, hogy meglátogassa. És ekkor hallotta a szörnyűű hírt, a lány meghalt. :'(( by:wikii"Nem szenvedek elmebajban! Én élvezem minden pillanatát..."amikor valaki a szövegének a végére oda írja hogy: lájkoold léécciii. *.*
csakazértsem lájkolombazzmeeggg.. x"DDA barátság gyakran végződik szerelemmel, de a szerelem barátsággal - soha.két perec beszélget:
-perec?
-peretlek:)Ha Korán Kellek Akkor egész Nap álmos vagyok. Ha késön kellek akkor aludtam volna tovább.Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lócitromot szór a szoba közepére.
A nő felháborodik:
- Mit képzel?
- Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, azt én magam fogom megenni!
- Akkor teszek rá magának egy kis tejszínhabot, mert nincs áram a házban.
Minden nap 1 mondatot várok a suliban! "Gyerekek ez az óra elmarad" :DDDD
I lájk you! ¦ Lájkollak! ^^
Egy néger és egy fehér ember egymás mellett utaznak egy repülőn. A fehér megéhezik és elővesz egy banánt. Mire a néger: - Az mi? - Ez egy banán! - Ugyan, ez nem banán! Nálunk 3 kilós banánok nőnek! Elteszi a fehér a banánt, elővesz egy narancsot. Mire a néger: - Az mi? - Ez egy narancs! - Ugyan, mifelénk strandlabda méretű narancsok nőnek! - dicsekszik a néger. A fehér elővesz egy paradicsomot, mire a néger megkérdi: - Az mi? - Ez bazdmeg? Ribizli!
xdxdxd
S.oha nem felejtelek el...
Z.ene fülemnek, h hangod hallom...
E.lég nekem egyetlen szó, máris felvidítasz...
R.ájöttem, hogy te vagy az élet értelme...
E.nyém vagy, örökre...
T.e, ennyi kell nekem, és soha nem halok meg...
L.élegzek, mert a te szereteted életben tart...
E.lviselhetelen a távolságod...
K.érlek, ne felejts el...
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
És most nézzük a kezdő betűket...
9 betű...
9 mondat...
ami meghatározza: szeretlek :$ ¦
Mindig minden körülmények között?!?!?!! ?????
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98