【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo amikor már anyira hiányzik h minden levegővétel fáj éget megsebez.. búcsu csókja ég a szádon és már csak azon jár az eszed vajon mit csinál vajon ő is ojan szarul van -e mint én akkor jössz rá igazán h tényleg borzasztóan szereted .. <3 logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!már olyannyira facebook függő vagyok, hogy msnen is lájkolnám a személyes üzeneteket...:DÉrtem én csak leszarom :)Drága Édesanyám! Sajnálom, hogy ezúton kell közölnöm, hogy elmentem hazulról legújabb kedvesemmel. Ő egy igazi szerelem, látnod kéne, mily kedves .. Ez azonban, drága Édesanyám, nem minden. Terhes vagyok, és Abdul azt mondja, hogy majd gyönyörű életet élünk sivatagi vándortörzsével. Ő sok-sok gyereket szeretne, nekem is ez az álmom. S mivel rájöttem, hogy a marihuana voltaképpen hasznos, füvet fogok termeszteni barátaink számára is, ne szenvedjenek oly nagyon, amikor fogytán a koksz meg a heroin. Azalatt bízom benne, hogy a tudomány felfedezi az AIDS gyógyszerét, már csak azért is, hogy Abdul jobban érezze magát, hisz annyira megérdemli! Édesanyám, ne aggódj, hiszen már 13 éves vagyok, tudok magamról gondoskodni. Remélem, hamarosan meg tudlak látogatni, hogy megismerkedhess a kedves unokákkal. Szerető lányod. p.s. Amit írtam, baromság. A szomszédban vagyok. Csak azt akartam mondani, hogy vannak az életben rosszabb dolgok, mint az éjjeliszekrényen található év végi bizonyítvány. Szerető lányod.Az élet nem fáj, egészen addig, míg el nem kezdesz azon agyalni, hogy mennyire megváltoztak a dolgok, hány embert vesztettél el, és hogy mennyi volt ezek közül a te hibád...♥"Hogy mit csinálunk az életben, az lényegtelen.Csak az a fontos,hogy csináljuk, mert más nem fogja helyettünk.Mint mikor belép valaki az ember életébe és az egyik felünk az mondja messze nem vagyunk még kész rá, de a másik felünk azt mondja, tegyük örökké magunkévá!" /Emlékezz Rám!/♥Fiú.: - Te megakarsz ölni? Lány.: - Neem! Micsoda?! Fiú.: - Pedig mikor elsétálsz mellettem, mindig elfelejtek levegőt venni... :)) .^^ <3Igenis van fiú, aki nem csap be, nem hazudik, szívből szeret még kócosan és smink nélkül is, aki mindent megtenne érted, aki vár rád, ha távol vagy, akinek csak Te létezel az egész világon.Ő az apukád!Hörcsög pofi ¦
¦Takács Nikolas¦Takács Nikolas¦Takács Nikolas¦
Amikor odamegyek hozzád, és úgykezdem, hogy "Képzeld...!", akkor az nem azt jelenti bmeg, hogy vágj a szavamba és most a saját hülyeségedet, mert leszarom olyankor, hogy veled mivan. Ha érdekelne, egy "mizujs?"-al mennék oda, te szerencsétlen. -.-"
Lájk, aki nem szereti a mai zenéket... :)
?¦?¦?¦?d?d?d?¦?¦?¦?
"Ha elvennék tőlünk mindazt, ami fájdalmat okoz, mi maradna?" ¦
A cmadbridge-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nnics jlneestőgée annak, mkénit uolstó bteű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoly az erbemi agy nem eyedgi btűeket,hneam tleejs sazakvat ovals.Íme a bzoínytéik.
Elekell neki mondanom; hogy nem, ez már nem az amit éreztem ez már nem szerelem, de az a baj, hogy nélküle nem vagyok egy egész.
~p_
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98