【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Szeretem a csokit ^^ *-* logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Mikor tanulok biztos nem engem feleltet, de amikor semmit nem készülök biztos én leszek az első...-.-"Akik nagy nem szeretik a hétfőket!!:SSzeretek este kint sétalni a hoban."Lehet neked nem jelentett semmit,de nekem az volt a minden,sírni tudnék,mint egy csöpögős romantikus filmen.Nekem te voltál az,ahogy láttam magam a szemedben,neked meg ő,na ja, hát istenem ezt bevettem!:(("-Szeretlek!
-Mi..Mi..Mit mondtál?
-Sze-ret-lek!
-De te nem szerethetsz engem.
-És mért nem?
-Mert te bármilyen lányt megkaphatsz, szépet és jót.
-De nekem, te vagy a legszebb, és te vagy a legjobb! ♥-Anya, hordhatok miniszoknyát? - Nem. -Anya, hordhatok tűsarkút? - Nem. -Anya, ki sminkelhetem magam? - Nem. -Dehát anya, 18 éves vagyok!!! -Fejezd már be, Gábor!h*a *a* *b*e*t*ű*k* *k*ö*z*ö*t*t* *c*s*i*l*l*a*g*o*k*a*t* *l*á*t*s*z* *s*z*ü*k*s*é*g*e*d* *v*a*n* *a* s*z*e*x*r*e*!*VBK= Vodka Bomba Kataflám.. =) :D:D xĐA mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerősKezded kiverni a fejedből és aztán újra felbukkan és megint úgyan úgy érzel.♥ ‎"...kapcsolj ki mindent, fogjál egy papírt...írd le mit érzel csak ne használj radírt..." ♥*Kicsengetés(mindenki felpattan és megy)* tanár:"Üljetek le!a csengő a tanároknak szól, nem nektek!"*Becsengetés.*Tanárok:"mindenki befele a tanterembe, becsengettek!" na széép. -.-" (Zs.F. :$)
Bírom, hogy vannak ezek a lájkok, hogy "Ha már bejelölsz Facebookon köszönhetnél is!", de belegondolt abba bárki is, hogy ha pl. a fél suli be az ismerősöm, akkor úgy kéne végigmennem a folyosón, hogy "szia, szia, szia, óóóó sziaaa, szia, szia!" ?
akkora szánalom, hogy Veca esett ki az x-factorból az a Csabva sokkal szarabb volt "-.-dd én azt hittem,hogy Veca nyeri meg¦
A titok egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98