【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Emlékezz rám mikor fúj a szél,emlékezz mikor minden véget ér,nézz rám fogd meg a kezem,szorítsd meg bátran míg behunyom a szemem...♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Két kifli beszélget. "Képzeld, felvételiztem az egyetemre!" "Téényleg, és felvettek?" "Hülye vagy, egy KIFLIT?!" :DDDakik imádnak télen hóesésben sétálni *-*❥Bocs. Tényleg. :D. Bocsáss meg hogy tökéletlen vagyok, hibákkal, na de nem lehet mindenki olyan perfekt mint te ;). Bocsáss meg hogy nem süt minden mondatomból az egoizmus, hogy már csak azért sem használom gyakran az "adom" szót, hogy nem vakuzzok bele a tükörbe csücsörítve, hogy nem írok mindent w-vel, és hogy túlélem ha nincs h minden szavam végén. Bocsáss meg de vannak rossz tulajdonságaim, bocsáss meg hogy nem követem vakon az ideált. Én csak azoknak modnom hogy szeretem őket, akiket tényleg szeretek. Én csak azokkal osztom meg az érzéseimet akikben megbízok. Én ettől érzem magam valakinek.Jó munkához idő kell. A lassúhoz meg pláne.Kiskorú a dohányboltban:
-Személyi?!
-Sajnos most nincs nálam?
-Oké,mikor születtél?
-őőő...1992....ööö JANUÁR 1Olyan jó,amikor látod,hogy a barátaid boldogok.:) ♥"Nincs munkám,nem vagyok pénzes és nem hordok bő gatyát,mert lassan már semmilyen gatyám sincs.
A világ egyik legbénábban hangzó és legillogikusabb nyelvét beszélem,és rajtam kívül még több millióan értik,hogy mire gondolok,amikor azt mondom: Anyád pi...ja!
Minden ország megelőzi az enyémet,és nem örülök,amikor a túristák összekeverik Budapestet Magyarországgal!
Büszkén gondolok Császárra,a rendőrgyilkosra,a törvényre - tolvajok és csalók felmentőjére,Fazekasra és Annusra.
Szeretem a zsúfolt és koszos délibuszt,Fekete Pákót,a működésképtelen,de legalább jó drága combinót,a 300 forintos kenyeret.
Itt élek Európa s.gglyukában.Gyűlölködésben mi vagyuk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb k.rvái!"
♥Magyarország!Én így szeretlek.♥☻/
/▌
/ \nŐ Bob! Hagyd, hogy facebook uralomra törhessen!
:D <3Mit akarnak a nők?
- Cipőt.
- És még?
- Olyan bonyolult, hogy egész életedet azzal töltheted, hogy kideríted.
- És mit adhatunk egy nőnek mi, férfiak?
- Szeretné, ha tisztelnéd, meghallgatnád, megértenéd. Virágokat szeretne, nevetni akar, és megbízni benned. De nem azt, hogy kiszámítható légy. Szeretné, ha értékelnéd őt, és néha azt szeretné, hogy fogd be a szád, és ne akarj mindent helyrehozni.
- Ez borzasztóan nehéz lesz.

NőkEgy nő reggel hazamegy. Kérdezi tőle a férje: -Hol voltál? - Egy barátnőmnél aludtam. Ekkor a férj felhívja a felesége 10 legjobb barátnőjét, és egyik sem igazolta le................Fordított esetben: A férj reggel hazamegy. Kérdi a felesége: -Hol voltál? -Egy haveromnál aludtam. A felesége felhívja a férje 10 legjobb haverját..............8 az mondta nála aludt, 2 pedig, hogy még mindíg ott van...xDDDDDD
Bírom, hogy vannak ezek a lájkok, hogy "Ha már bejelölsz Facebookon köszönhetnél is!", de belegondolt abba bárki is, hogy ha pl. a fél suli be az ismerősöm, akkor úgy kéne végigmennem a folyosón, hogy "szia, szia, szia, óóóó sziaaa, szia, szia!" ?
++>?¦ ˘?0
ne csak a T-mobile-osoknak legyen ingyen fészbúk, hanem a TELENORosoknak is !! :)
Szerintem az x-faktorból mindenkinek haza kéne menni.
Szeretlek és szeretni is foglak¦¦
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98