【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo ha elmegyek és elköszönök tőle akármennyire is sietek megvárom míg ő is elköszön :) logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!De most komolyan mindenki a téli programokhoz a forró csokit köti...ti a forralt bort nem ismeritek?:D12-3 évesen nyalóka való a szádba,nem fasz,aranyom!-.- :DLehetne már téli szünet(L)Egy első osztályos tanuló számolni kezd:
- egy, kettő, három, négy, öt....
A tanár gúnyosan így szól:
- Örülök, hogy megy ez a szint, de már középiskolában vagyunk!Utálom amikor a szerelmet mindenféle nyalókához, meg forró kádakhoz, meg ilyen baromságokhoz hasonlítják... Szerintem tudod mikor szerelmes valaki?
Mikor 80 éves korában a verandán a férjéhez fordulva ezt mondja egy nő: "Emlékszel, mikor 15 évesen kiszöktem hozzád éjszaka, és akkor ott, a parkban..."3 férfi beszélget egy kávézóban: Az első aztmondja, hogy neki van a világon a legkisebb karja A második meg aztmondja, hogy neki van a világon a legkisebb feje A harmadik meg azt, hogy neki van a világon a legkisebb farka. Mind a hárman elmennek a Guiness rekordok hitelesitőjéhez. Az első férfi vidáman jön vissza, hogy tényleg neki van a legkisebb karja a világon A második is büszkén megy vissza a
Az első férfi vidáman jön vissza, hogy tényleg neki van a legkisebb karja a világon A második is büszkén megy vissza a kávézóba, hogy tényleg neki van a legkisebb feje mire a harmadik idegesen beront a kávézóba és azt üvölti, hogy ki a faxom ez a JUSTIN BIEBER?♫♥ Király L. Norbert ♥♫Azt hiszi pár ember attól annyira jó barát lessz ha kitesz a másik üzenőfalára hogy :höh szeretlek imádlak küld el azoknak akiket szeretsz".hmm a barátság nem leirható annyival h szeretlek.le se lehet irninéha belájkolnám amit msnen írnak :DÁlltalában amikor hazaérek a suliból, elhatározom hogy tanulok , meg megírom a házi feladatom, de valahogy ez mindig elmarad...: DA repülőn a légikisasszony megkérdi a harmadosztályon utazó utast:
- Uram, kér vacsorát?
- Miből lehet választani?
- Igen vagy nem!Írjátok be a Google fordítóba azt, hogy Lovasberény, állítsátok mindkét nyelvet németre és hallgassátok meg. A németek valóban így mondják. :XD
Milyen egyszerű boldognak lenni, ha jó emberek vesznek körül!!! :)))
Te akkora kocka vagy, hogy csillagok helyett monitorok lebegnek a fejed felett, és az van ráírva, hogy fatal error
elmész mellettem a folyosóón vigyorogsz és köszönsz aztán meg rám se írsz! :O most mi van?? XD
akkor akarod h haverok legyünk vagy csak úgy van ?? XD
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98