【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Ha minden rendben van, ne aggódj, el fog múlni ×D logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!akik imádnak télen hóesésben sétálni *-*❥♥ Nincs myspace-em, nem vagyok raj, és nem lakom tanyán. A világ egyik legjobb, és leutánozhatatlanabb közösségi portálán tolom, és rajtam kívül még több millióan értik, ha azt mondom "LÁJK". Keresztnevem megelőzi a családnevem, és nem szeretem ha firkálják az üzifalam. Büszkén gondolok az alkalmazásokra, a játékokra, és az ismerőseimre. Szeretem az üzeneteket, az értesítéseket, nah meg a bökdösődést. Itt élek az internet szívében, közösségben mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk van a világ legtöbb unatkozója. FÉSZBÚK! Én így SZERETLEK !! ♥A következő 3 percben gondolhatsz bármire egy pingvinen kívül. Ha összejön, nyersz egy pingvint!kedves kispárna! sajnálom a könnyeket.Kedves szív! bocsánat a károkért. És kedves ész! mégis csak neked volt igazad...mindíg aztakarod, hogy ne kelljen suliba menni, de mikor beteg leszel és unatkozol hiányzik.Találni egy srácot, aki gyönyörűnek hív és nem csak csinosnakSzülő: Rakj rendet a szobádban!
Gyerek: Majd ha fagy!
Decemberben:
Szülő: A porolót a fürdőbe találod , a zsákokat meg a konyhába!
XDMiért van az, hogy most mindenki 40 fokot akar, napsütést, mikor a tél egy varázslat? Amikor odabújsz a párod mellé és azt kéred kicsit melegítsen fel, mert fázol. Amikor a kivilágított utcán mész és a hópelyhek az orrodra esnek és abban a pillanatban, mintha nem is itt lennél, hanem egy mesés világban. Amikor a barátaiddal mész a nyüzsgő téren és megérzitek a forralt bor illatát, ami nem csak egy kis jó hangulatot hoz, hanem kis melegséget is. Miért akartok megválni ettől?¦"eljön egyszer az a nap ,amikor megváltozik körülötted minden." -mondtad nemrég. igazad volt. minden megváltozott...de én képes vagyok ezt így elfogadni ,még ha fáj is~¦
Grat retekklub, nyerje meg a Norbert, ha az kell a népnek, kapják meg!
Lájkold,ha szilveszterkor, teis fullon leszel a legjobb barátaid társaságában ! : )))
Unatkozom..:( :S :/
Gábor üzenete:
*Hm... te olyan ostoba vagy, hogy ha írok egy elég hosszú, többszörösen összetett mondatot, amit látszólag megtöltök értelemmel, akkor egész egyszerűen képtelen vagy kibogozni belőle, hogy én most szivatlak téged, mert a szövegértési készséged majdhogynem egyenlő a nullával, de le merném fogadni, hogy ennek a fogalmával sem vagy tisztában.

Király kisasszony üzenete:
*mi???????????????????
*ezt nem értem.....................
Goodbye....Bye...Wait...Why?...I love you...I love you too
* van olyan az életben,hogy nem tudjuk mi köt egy emberhez,csak azt érezzük jobb vele,mint nélküle. ¦?
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98