【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Ha minden rendben van, ne aggódj, el fog múlni ×D logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Azt akarod hogy a világ körülötted forogjon??? Hát akkor IGYÁÁÁÁÁL!!!! :DImádom azt, amikor valaki valaki kiírja 10 percenként, hogy mi történik vele. Most én is kiírjam hogy éppen megyek sz*rni?-.-Értem én, hogy villanymotor, de hova kell önteni a benzint?Egy bor hogy lehet száraz,ha folyékony? -.-"Fa** kivan ezzel a "TUDOD HOGY TÉGED SOSEM TUDNÁLAK BÁNATNI" szöveggel...valami újatt is kitalálhatnátok fiúk...!Ha boldog vagyok: facebook. Ha az érzelmek tombolnak bennem: facebook. Ha az életem romokban hever: facebook. Ha életem legjobb napját éltem át: facebook. Ha végre megtörtént amire vártam: facebook. Ha egyszerűen csak bolodg vagyok: facebook. Egyszóval: FACEBOOK FOREVER! :DMit mond a nő?

Micsoda rendetlenség! Gyerünk,
Takarítsuk ki együtt!
A ruhád ott hever a padlón,
Itt állsz majd ruha nélkül
Ha nem mossuk ki oket most rögtön!

Mit hall a férfi:

Bla, bla, bla... Gyerünk,
Bla, bla, bla... Együtt!
Bla, bla, bla... A padlón,
Bla, bla, bla... Ruha nélkül
Bla, bla, bla... Most rögtön!Ne próbálj megérteni...csak szeress!:)Hiába nézel mindig... abból nem tudom meg hogy szeretsz-e még =/A szerelmes sziv ellen tenni semmit nem lehet...aki mást mond hazudik!Én sokszor gondolkodtam azon hogy meg e tenném "tiszta" fejjel azokat a dolgokat,amiket szerelmes szivvel,biztos hogy nem tettem volna meg...:) !!ezeket a sorokat csak azért irtam ki hogy mikor tudjátok hogy szerelmesek vagytok , vagy mikor ugy érzitek hogy bármit megtennétek azért az emberért akit szerettek gondoljátok át hogy a végén biztos hogy nem negativum lesz...:)

magyarul...ésszel és minden eggyes átgondolni mikor SZERELMESEK VAGYTOK! :)
BAZDMEG mi a halálnak kell tele postolni az oldalt X-faktor szarságokkal?Ki nem szarja le h kik ezek? nagy kamu az egész..-.-"
Gyerek olvas.Gyerek sok betűt eltéveszt.Tanár megszólal:-Biztos lámpaláza van..
Másik gyerek megszólal:-De tanárnő a lámpa nem is ég..

-.-" xD?
Furcsa érzések..

Furcsa érzések..talán nem is igaz talán...Nagyon szeretem,de félek hogy ő már nem...Egy eszköz lennék talán?? De az nem lehet, olyan szépen indult minden...Kavarognak bennem az érzéseim...És mint rút kis kacsa búsulok...Nézem tükörképem...Én nem kellek senkinek...Túl szépnek indult ahhoz, hogy igaz legyen...Igen is engem szeretnek.Fáj hogy mit gondolok... de mindenen áttörnek érzéseim,efelől vannak a gondok..Szeretem tiszta szívemből szeretem,és elveszíteni féltem...Félek egy új csalódástól, mert érzem azt már nem élném túl.Boldogan kelek, mert azzal a tudattal kelek hogy ő ott lesz és vár rám.De mi van ha mást vár??És engem már elfeledett...Mi van ha csak egy porszem voltam életében és az, hogy szeretlek nem jelentett semmit...?Mi van ha még porszem se voltam...? Hanem csak egy gondolat..És az a gondolat nem hagyott nála semmit..Bennem van a baj?? Vagy érzéseim már megint igaznak valósulnak??Én nem tudom mit higgyek..De amiket mondott az oly őszinte... Vagy csak megvakultam egy percre??Vakságom alatt kitudja hányszor mondott igazat?Én reménykedem hogy igaza volt, az hogy szeretlek,és hogy olyan jó lenne ha mellettem lennél, és a csók, mely megváltoztathat mindent,hozzá állás mely elfedhet mindent...Érzések...mér vagytok ti??Mikor nekem boldognak kéne lenni?! Boldognak mert megtalálta őt... És ha vak is voltam, de őt mindig láttam...
Mert szeretem ŐT... Írta Ferenc Briák
Olyan állatban nem hiszek ami 3 napig vérzik és nem hal bele. ^^
Kakaós csiga @_ii
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98