【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Szoktál néha egy képet nézegetni magadról, és meglátni egy idegent a háttérben? Elgondolkoztál már, vajon hány idegennek vannak képei rólad? Más emberek életének mennyi pillanatának lettünk részesei? Csak gondolj bele. Lehet, hogy valaki életének fontos része vagy, úgy, hogy nem is tudsz róla! logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!- Pistike, mondj egy tagadó mondatot!
- A Gyuri megette az uzsonnámat.
- De hát hol van ebben a tagadás?
- A Gyuri tagadja.2 szűzhártya beszélget. -Te szerintem eltévedtünk! -Nem baj, majd kilyukadunk valahol! :D :DHóesés :) <3Előbb tudom meg fészről, h esik a hó, mint h kinéznék az ablakon. :D XDha hazaérek mindig megtanulom h tanulni kell leülnöm először de mindig a facebookon kötök ki...(:Basszus ebbe a hidegbe, a jegesmedve is csak szívatóval indul!!!Ha egy fiú szakít veled akkor nehogy azt hidd hogy nem vagy elég jó neki mert ez nem igaz!
Egyszerűen csak túl jó vagy neki!
:)A 94 éves VILI bácsi megnősül, elveszi feleségül a 87 éves MAGDI nénit. A nészéjszakán a bácsi átnyúl a paplan alatt és megfogja a felesége kezét, majd elszunyókálnak.
Másnap ugyanígy. Harmadnap megszólal a néni:
- Ma ne drágám, olyan fáradt vagyok!Hóóó.<3~~hóesés...korcsolya...hóember...hócsata...szánkózás...hóangyal...hóesésben sétálni...forralt bor...puncs...fehér karácsony:béke,szeretet...szilveszter:őrült party :D...IMÁDOM!!!~~ÉNkörte TEkörte Ő -->Ökörte xDMóricka mondja az anyjának:
- Anya, kimegyek cseresznyét enni.
Anya:
- Dehát Móricka, december van!
Móricka:
- Tudom! Sál, sapka, kesztyű! ˘
mindenki magabol indul ki te buzi
Nem az X-faktor! A csillag születik jobb volt...Most a megasztár!
Fel lövök egy pofont azt alákergetlek..˘
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98