【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Bírom, amikor a gyalogos vár arra, hogy zöld legyen a zebránál a lámpa, addig végig a lámpát figyeli, s amint zöldre vált, nézegeti a talajt, és úgy megy át. :) logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Reggel:
-kislányom siess, mert itthagylak!
-jóanya, sietek.
10perc múlva:
-kislányom, már egy órája rád várok..Hóesés :) <3ha megtetszik egy zene addig hallgatom amíg meg nem unom. : ''DDoga irás után : - Áhhh 150százelékosra irtam meg 5ös lesz :DOthhon anyu .- Nah mien lett? Én :- Hát 4es vagy 3ss Óra elött : - Hát lehet csak 2es lesz Mikor kikapom :- 1 ...wháááá:OEverybody dance dance dance in the disco rumadai-dai, ruma-ruma-rumadai :Dtitokban úgy megverném a fizika tanárom :'DPaulo Coelho: A dolgok, amelyeket megtanultam az élettőlˇ Hogy nem számít, mennyire jó valaki, mindenképpen fájdalmat okoz neked olykor. És ezért meg kell bocsátanod neki.
ˇ Hogy évek kellenek a bizalom kiépítéséhez, de elég néhány másodperc a lerombolásához.
ˇ Hogy nem kell megváltoztatnunk barátainkat, ha megértjük, hogy a barátok változnak.
ˇ Hogy a körülmények és a környezet hatnak ránk, de magunkért csakis mi vagyunk felelősek.
ˇ Hogy vagy Te tartod ellenőrzés alatt a tetteidet, vagy azok fognak Téged.
ˇ Megtanultam, hogy a hősök olyan emberek, akik azt tették, ami szükséges volt, szembenézve a következményekkel.
ˇ Hogy a türelem rengeteg gyakorlást igényel.
ˇ Hogy vannak emberek, akik szeretnek bennünket, de egyszerűen nem tudják, hogyan mutassák ki.
ˇ Hogy olykor az, akire azt hinnéd, hogy megadja neked a kegyelemdöfést, ha már a földön fekszel, egyike azon keveseknek, akik segíteni fognak neked felállni.
ˇ Hogy csak azért mert valaki nem úgy szeret téged, ahogyan te szeretnéd, ez nem azt jelenti, hogy nem szeret téged teljes szívével.
ˇ Hogy sosem szabad azt mondani egy kisgyermeknek, hogy az álmok balgaságok: tragédia lenne, ha ezt elhinné.
ˇ Hogy nem mindig elég, ha megbocsát nekünk valaki. Az esetek többségében te vagy, akinek meg kell bocsátani magadnak.
ˇ Hogy nem számít, hány szilánkra tört a szíved: a világ nem áll meg, hogy megvárja, míg összeragasztod.
ˇ Talán Isten úgy akarja, hogy találkozzunk sok nem hozzánk illő emberrel, mielőtt találkozunk az igazival. Így mikor végre találkozunk vele. Tudunk majd hálásak lenni ezért az adományért.
ˇ Amikor a boldogság kapuja bezáródik, egy másik kinyílik, de sokszor olyan hosszan nézzük a zárt kaput, hogy nem vesszük észre a számunkra kinyitott kaput.
ˇ A legjobb fajta barát az, akivel sétálgathatsz vagy beülhetsz egy kapualjba, anélkül, hogy egy szót is váltanátok, és amikor elváltok, úgy érzed, hogy ez volt életed legjobb beszélgetése.
ˇ Igaz, hogy nem tudjuk igazán, mink van, amíg el nem veszítjük, de az is igaz, hogy nem tudjuk, mi az, ami hiányzik, amíg nem birtokoljuk.
ˇ Egyetlen perc kell, hogy megsértsünk valakit, egy óra, hogy megkedveljen minket, egy nap, hogy megszeressük, de egy egész élet, hogy elfelejtsük.
ˇ Ne a külsőségekre adj, becsapnak.
ˇ Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot. Találd meg azt, akitől a szíved mosolyogni fog!
ˇ Vannak olyan pillanatok az életben, hogy annyira nagyon hiányzik neked valaki, hogy szeretnéd kiszakítani az álmaidból a valóságba, hogy megölelhesd.
ˇ Álmodj, amit csak akarsz; menj, ahova szeretnél; légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van és csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél.
ˇ Kaphatsz elég boldogságot, hogy kedvessé tegyen, elég nehézséget, hogy erőssé tegyen, elég fájdalmat, hogy emberivé tegyen, elég reményt, hogy boldog lehess.
ˇ Képzeld magad mindig a másik helyébe. Ha szűkösen érzed magad a bőrében, valószínűleg neki is szűk. A legboldogabb emMitittáátálltá?
Havazik... ez az egyetlen idő, mikor 10 cm izgalomba tud hozni egy lányt...
Az anyós nem bízik vejéiben, ezért úgy gondolja, próbára teszi őket.
Először megy a legnagyobbhoz, beleveti magát a kútba, a vej gondolkodás nélkül kimenti.
Holnap reggel a férfi ablaka alatt ott áll egy vadonatúj Suzuki, rajta egy kis cédulával:
"Sok szeretettel, Anyósod".
Most megy az anyós a második vejéhez, beleveti magyát a kútba. A férfi kimenti, de előtte azért tétovázik kicsit.
Holnap reggel a férfi ablaka alatt ott áll egy használt Trabant, rajta a cédula:
"Szeretettel, anyósod".
Aztán megy az anyós a harmadik, és egyben legkisebb vejéhez.
Beveti magát e kútba, de a veje nem menti meg, ezért belefullad.
Holnap reggel a férfi ablaka előtt ott ál egy vadonatúj Porsche, rajta a címzés:
"Köszönettel, szerető apósod."
mi lenne velem nélküled FACEBOOK¦¦¦???
Bosz órán... Tanár megkérdezi osztálytársamtól.
-Tanár: Nos Géza úr, hány ...-ja van az embernek?
-Diák: Három.
-Tanár: Az kevés
-Diák: Akkor kettő.
-Tanár: Géza úr, hogy lehet valaki ennyire ostoba?

azért ez beütött akkor XDXD:D
Lájk ha Ti is úgy gondoljátok, hogy Magyarországon olyan embereket neveznek "sztároknak" akik egy kalap sz*rt nem érnek.. Tisztelet az igen kevés kivételnek persze... :)
I ¦ Hungary!
Tudod-e, ki hogyan hal meg?
A tűzoltó elég gyorsan,Az aratóért jön a kaszás,A házmester beadja a kulcsot,A molnárt felőrli az élete,A szabónak elszakad élete fonala,A pék megeszi kenyere javát,A kertész a paradicsomba kerül,A postásnak megnyílik a mennyország kapuja,Az órásnak üt az utolsó órája,A kalauz eléri a végállomást,A prímásnak elszakad a húrja,A matróz az örök nyugalom tengerére hajózik,A pénztáros elszámol az élettel,A búvár örök álomba merül,A trombitásból kifogy a szusz,A koldus jobblétre szenderül,A díjbirkózót maga alá gyűri a halál,A bérlő örökös otthonra lel,A boldogtalan megboldogul,A léghajósnak elszáll a lelke,A vegetáriánus fűbe harap,A virágárus alulról szagolja az ibolyát,A lovász elpatkol,A papnak harangoznak,A vadásznak lőttek,A színésznek legördül a függöny,A muzsikusnak elhúzzák az utolsó nótáját,A szabót kinyírják,A kisembereket elteszik láb alól,A meteorológusnak befellegzett.
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98