【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo sokan azt hiszik,hogy menő a cigizés?? hát nem az..sőőt.. annál sokkal több,egyszerűen csak SZÁNALMAS. logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!imádom, amikor ropog a hó a talpam alatt, és a házak karácsonyi díszbe öltöznek.. *-* amikor az utca túloldalán vidáman hóembert építenek a gyerekek, és a hóban hóangyalt formálsz... amikor csak ülsz a meleg pléd alatt a székben, iszogatod a kakaót és mézes sütit majszolva bámulod a karácsonyfát :)"Fura egy dolog, hogy akit a legjobban szeretünk ő tesz erőssé, de egyben a gyengepontunk is"Bírom amikor belájkolsz valamit,közben pedig pont rólad szól,hiszen teis ugyan azt csinálod -.-"" Vedd már észre magad;)Ne próbálj megérteni...csak szeress!:)Kedves Fészbuk télapó!
Idén nem kérek sokat csak egy pici diszlájk gombota amit abba az új converse cipőbe tegyél, amit az lcd tv, a laptop, a psp, a mobil és a kistestvér mellé kérek tőled. Az éven nagyon sokat lájkoltam, komiztam és rengeteg szivet küldtem és kaptam, úgyhogy szerintem megérdemlem az ajándékot.
Előre is köszönöm és minden jót kívánok: egy álmodozó, fészbukozó jógyerek!Bírom amikor msn-ezek és ilyen hülye pöccsök rámirnak hogy tudom hogy nem tom ki vagy és végig szivatnak uttána meg beirokneki olyat hogy egyből nem ír többetMinden jó, ha a vége jó. Ha rossz, akkor még nincs vége.Az alkohol az emberiség ellensége! Aki megfutamodik az ellenség elől, az gyáva’Nem kellenek a becenevek (édesem,csillagom stb.), nem kell msnen a hatmillió szív, nem kell facebookon alkalmazással kiírni, hogy mennyire szeretsz, meg hogy mennyire hiányzom csak annyi kell hogy nézz a szemembe és mond hogy: Szeretlek!
Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját maga vágott le. A gond csak az volt, hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa, milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki... adok egy tippet... az anyátok néha szokott így becézni engem!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristen, nehogy megedd, ez egy fasz!˘˘˘
Utálom mikor kényelmesen elhelyezkedek az ágyban, ott van minden ami kell... és akkor rájövök, hogy valamit elfelejtettem behozni, és fel kell állnom érte... :D
Igen, én is imádom a facebook fülön ezt látni: Facebook (1). De a (2) jobb :)
-Tudod mi állna jól rajtad?
-Egy dándog.
Következő generációban ez lesz a megszokott: ˝Apaaa,hogy ismerted meg anyát?˝ ˝Láttam facebook-on és bejelöltem.˝
Anya : Saját magadnak tanulsz nem nekem
Gyerek : Akkor miért te akadsz ki az egyesen és nem én :O?
:D:D
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98