【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Igenis van fiú, aki nem csap be, nem hazudik, szívből szeret még kócosan és smink nélkül is, aki mindent megtenne érted, aki vár rád, ha távol vagy, akinek csak Te létezel az egész világon.Létezik igaz szerelem. ... logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Délelőtt iskola, délután facebook, este alvás. Mégis , hogy lenne időm tanulni ??? :DBuliba elmenni nem nagy dolog; de hazamenni már teljesítmény. :)Amerikai tudósok megállapították, hogy a lájkolás boldogít, a boldogság pedig hosszabítja az életet. Úgyhogy lájkolj az életedért.engem még nem fürdettek meg idén a hóban, és így is teljesnek érzem az életem ; DDBírom azt, amikor az elején így meg úgy nem vagyok szimpi valakinek és fordítva, aztán végül legjobb barátok leszünk... :D:D Tanulság: Ne ítélj elsőre! ;)
Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját maga vágott le. A gond csak az volt, hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa, milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki... adok egy tippet... az anyátok néha szokott így becézni engem!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristen, nehogy megedd, ez egy fasz!˘˘˘
Hogy köszönnek a leprások?


Mi szél hozott?? xDxD
By:HennyPotter
Annyyiiraa lajkolom az olyan embereket akik csak a szemedben valjaak magukat baratnaak de kozbeeen az ellensegeed ;)
Lájkold,ha szerinted Ildikó nem jó dalokat választ Norbinak..:S <3
Csak én értem mindíg így ezeket? Társadalmicélóhírdetés,Intimspár,IttaLéaTé (Társadalmi célú hirdetés,Interspár,Itt a lét a tét) xD˘
Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erőt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörű rend. Az asztalon egy üzenet: "Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek."Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik.- Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka?- Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba.- És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár?- Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok!
Haza kisérhetlek?
Meg hát˘˘˘˘+>
Lájk ha Ti is úgy gondoljátok, hogy Magyarországon olyan embereket neveznek "sztároknak" akik egy kalap sz*rt nem érnek.. Tisztelet az igen kevés kivételnek persze... :)
FACEBOOK¦
"Nem érdemes sírni,
az igazi könny ritka.
Mosollyal szenvedni,
ez az élet titka."
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98