【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Hogy lehet megduplázni egy Trabant árát? -Teletankoljuk logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!már olyannyira facebook függő vagyok, hogy msnen is lájkolnám a személyes üzeneteket...:DHiszek abba hogy bizonyos emberek nem véletlenűl lépnek be az életünkbe!Gondolj rám,ha nem lehetek veled,érj hozzám,küldök neked jelet..♥♫Utálom ha olyanok szólogatnak be akiket nemis ismerek és 1 ütéssel végük lenne!!!“Vannak azok akik hazudnak, vannak azok akik azt mondják amit hallani akarsz, és vagyok én, ki igazat mondana mindig azért, hogy megtaláljam azt az embert kinek valójában hazudni fogok”Ha mindenki elhagyott, és senki sem szeret már, gyere el hozzám és én szépen a füledbe súgom: nekem se kellesz már! ... ♥ ;D"Lehetsz akármilyen bolond, így fogadlak el, amilyen vagy. Így szeretlek, ahogyan vagy."Egy vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap, táblával, a következő szöveggel:

?Vak vagyok. Kérem, segítsenek!?

Arra ment egy újságíró, és látta, hogy a kalapban alig van pénz, csak pár fillér. Lehajolt, dobott a kalapba pár koronát, s anélkül, hogy megkérdezte volna, elvette a táblát, és a másik oldalára írt egy mondatot. Délután visszatért a vak emberhez, és látta, a kalapban sok pénz van. A vak felismerte a lépteit, s megkérdezte tőle, hogy ő írt-e a táblára, s ha ő volt, akkor mit. Az újságíró így válaszolt:

?Semmi olyat, ami nem lenne igaz. Csak soraidnak kicsit más formát adtam.?

Mosollyal az arcán távozott. A vak soha nam tudta meg, hogy a táblán ez állt:

?Tavasz van, és én nem láthatom.?

Változtass a stratégiádon, ha valami nem sikerül, és meglátod, minden jobbra fordul!!!
¦?Akibírja Szandika beszólásait?¦
Király L. Norbii,, :))
Kiszúrom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz amerre látsz!
Néha nehéz vasárnap reggel felkelni a misére dehát ez van :P
I lájk you! Lájkollak! ^^
Jájj de szeretem a Karácsonyi hangulatot :) Mikor eljön az a nagy nap December 24.-e...egész nap fekszem az ágyban és nézem a tvt.Ilyenkor még a meséket is szoktam nézni.Aztán este eljön a vacsora,ahol a család együtt eszik s vacsora után mennek megnézni mit hozott a Jézuska.Imádom ezt a napot ¦ Lájkold ha te is így vagy vele :)
Lájkold ha szeretsz a jó meleg házban facezni:D
*.**.*:$$$
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98