【ツ】
【ツ】 Beszolas.hu 【ツ】
logo Az országúton hatalmas viharban megy egy kamionos.
Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll. Kinyitja az ajtót és megkérdezi:
- Mit akarsz?
- Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok.
Gondol egyet a kamionos, kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt. Nemsokkal később lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll.
- Mi kéne?
- Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok.
A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt.
Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll.
- Na neked mi kéne te kékkabátos köcsög?
- Jogosítvány, forgalmi engedély...
logo

Tetszik? Akkor LÁJKOLD!Miért van az, hogy most mindenki 40 fokot akar, napsütést, mikor a tél egy varázslat? Amikor odabújsz a párod mellé és azt kéred kicsit melegítsen fel, mert fázol. Amikor a kivilágított utcán mész és a hópelyhek az orrodra esnek és abban a pillanatban, mintha nem is itt lennél, hanem egy mesés világban. Amikor a barátaiddal mész a nyüzsgő téren és megérzitek a forralt bor illatát, ami nem csak egy kis jó hangulatot hoz, hanem kis melegséget is. Miért akartok megválni ettől?FIÚ: lenne valami amit megszeretnél változtatni rajtam? LÁNY: nem, dehogyis! én így szeretlek, ahogy vagy!.....és te szeretnél megváltoztatni valamit rajtam? FIÚ: hát..lenne valami........ LÁNY:(döbbenten) na és mi lenne az?:O FIÚ: a vezetékneved... :)
Lány: Lassíts. Félek. Fiú: Nem. Ez vicces. Lány: Nem, nem az. Kérlek, ez túl ijesztő. Fiú: Akkor mondd, hogy szeretsz. Lány: Rendben, Szeretlek.Lassíts! Fiú: Most ölelj meg. ...A lány megöleli. Fiú: Letudnád venni rólam a bukósisakot és feltenni magadra?Zavar. Az újságban másnap: Egy motor nekicsapódott egy épületnek egy fék hiba miatt. Két ember volt a motoron, de csak egy élte túl. Az igazság az, hogy félúton tönkrement a fék, a fiú rájött, de nem akarta meg mondani a lánynak. Azért kérte a lányt, hogy mondja, hogy szereti és ölelje át az utolsó pillanatban, hogy érezze a lány szeretetét mielőtt meghal és azért adta át a bukósisakot, hogy a lány túlélje a balesetet.Oké, hogy Nonstop, de mikor nyit ?? :O :Daz örökre szó semmit sem ér :$ / lásd: fiuk azt mondják a lányoknak ( és fordítva is ) :örökké szeretni foglak... rá pár napra: sajnálom már nem szeretlek (N):)Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?[23:11:31] TELEPI: A friss házasok első hete
Férj: Ez volt minden álmom!!
Feleség: Szeretnéd, ha elhagynálak?
Férj: Dehogy. Ezt mégegyszer meg ne halljam!
Feleség: Szeretsz engem?
Férj: Még jó hogy!
Feleség: Képes lennél engem valaha is elhagyni?
Férj: Soha. Képtelen lennék rá!
Feleség: Megcsókolnál szerelmem?
Férj: Igen. Az arcod, a tested; mindenütt...
Feleség: Képes lennél engem valaha megütni?
Férj: Soha!! Én nem olyan férfi vagyok!
Feleség: Bízhatok benned?
Férj: Igen...
Feleség: Oh, Kedvesem!
Hét évvel később: (olvasd alulról felfelé)utálom azokat a libákat, akik ki provokálják, h megdobálják őket hogolyoval, aztán meg sipitnak h"ne dobájá má" de közbe meg élvezikEgy férfi elmegy az orvoshoz, mert iszonyatosan fáj a feje. Az orvos azt mondja, hogy a heréi nyomják a gerincét és amiatt fáj a feje.Nem volt mit tenni leoperáltatta.
A férfi a műtét után úgy döntött, hogy új élete küszöbén meglepi magát valamivel. Bement egy öltöny boltba, ahol az eladó készséggel állt rendelkezésére.
-Ugye 45-ös cipőt hord?
-igen,de honnan tudta?
-Ááá... megszokás
-Ugye 36-os a ruhamérete?
-Igen,honnan tudta?
Ááá...megszokás.
-És ugye 36-os alsónadrágot hord?
-nem ebben tévedett 34-est
-Az nem lehet, mert akkor a heréi nyomnák a gerincét és krónikus fejfájást okoznának.
Apukám idejében még szolgálatot kellett tenni. Általános vizsgálat, vagy mi volt, és vizelet mintát kellett adni. Apa megtöltötte az egész poharat almalével, bement és mondták neki, hogy ennyit nem kellett volna. Apa: Semmi gond! - és megitta a felét. Afejek! :D
Móricka mondja az anyjának:
- Anya, kimegyek cseresznyét enni.
Anya:
- Dehát Móricka, december van!
Móricka:
- Tudom! Sál, sapka, kesztyű! ˘
Láttam távolodó alakját és éreztem a könnycseppet lecsorogni az arcomon. Azzal hitegettem magam, hogy így jobb lesz... De közben ketté tört szívem.
A titok egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
Kellesz...ennyire egyszerű!¦
Ha kipusztulnak a férfiak, akkor egy hétig iszunk, aztán megtanítunk beszélni egy másik állatot
...
 

 

Szarul nézel ki, lájkolsz
te rendesen? xD :D

 
     

Fatal error: Cannot redeclare class Facebook in /web/beszolas/beszolas.hu/fb/src/facebook.php on line 98